riverdale

Zijn Riverdale acteurs Cole Sprouse en Lili Reinhart uit elkaar?!

Oh no, onze hartjes zijn gebroken… #Couplegoals Cole Sprouse en Lili Reinhart lijken hun relatie te hebben verbroken. Naar horen zeggen is het stel na 2 jaar uit elkaar, maar beide hebben nog niet gereageerd op de rumor.

Verliefd op de set

Wij als trouwe Riverdale fans zagen hoe Betty en Jughead ook IRL op elkaar verliefd werden én een relatie kregen. Bughead lijkt nog te bestaan (maar voor hoe lang?) maar Sprousehart lijkt nu toch echt verleden tijd…

Er gaan dus verschillende geruchten in de ronde, maar volgens E! NEWS is het stel uit elkaar. Toch hebben zowel Lili als Cole nog niet de foto’s van hun samen verwijdert van Instagram en is er volgens een inside bron een grote kans dat het stel langzaam weer bij elkaar komt.

Cole heeft zijn reacties op Instagram afgeschermd

Hoewel het allemaal dus aardig mee lijkt te vallen, deed Cole wél iets merkwaardigs. Hij postte een foto op Instagram met als caption; You are appreciated, you are loved, and most of all- you are free. 🇺🇸 We weten natuurlijk niet of dit iets te maken heeft met Lili, maar het roept in ieder geval genoeg vraagtekens op bij zijn volgers. Zo werd de foto overstroomd met reacties of Lili en hij uit elkaar zijn gegaan. Dit zou er zomaar eens voor gezorgd kunnen hebben dat Cole hierom zijn reacties heeft uitgeschakeld.

What about Riverdale?

De opnames van Riverdale zijn weer gestart en dat betekent dat de twee elkaar regelmatig zullen gaan zien op de set. Hopelijk slaat de vonk weer over en worden ze opnieuw verliefd, want wij kunnen echt niet zonder #Sprousehart!

Denk jij dat Lili Reinhart en Cole Sprouse een punt achter hun relatie hebben gezet? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @lilireinhart

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen