De eeuwigheid is eindelijk voorbij: Ariana Grande komt met nieuwe muziek!

Alright, alright. In werkelijkheid is het “maar” twee jaar geleden dat Ariana’s laatste album Dangerous Woman uitkwam, maar laten we eerlijk zijn… Het heeft nu wel lang genoeg geduurd. Daarom besloot ze het nieuwe jaar te beginnen met een teaser! Van haar nieuwe track! Die hopelijk op een nieuw album komt! YAS!

Eén keer knipperen met je ogen en de teaser is alweer voorbij, maar het clipje is lang genoeg om te horen dat haar stem ~angelic~ klinkt.

Wanneer we het nummer kunnen verwachten, vertelt ze er alleen niet bij. Overigens is dit ook niet Ari’s eerste tease voor nieuwe muziek. In november 2016 liet ze al weten dat ze bijna een compleet album uit haar mouw had geschud, compleet onverwachts. Fingers crossed dat de releasedatum net zo onverwachts komt – en wel ASAP.

Heb je btw al deze schattige nieuwe tattoo van Ari gezien?

Ariana Grande – UPDATE 19/04

We hebben een track titel! En artwork! En een releasedatum!

Ariana’s nieuwe single gaat No Tears Left To Cry heten en raad eens wanneer-ie uitkomt? MORGEN AL. Dat wordt het wekkertje vijf minuten eerder zetten, zodat we in alle rust kunnen genieten van Ari’s comeback. We’ve missed you, babe.

Lees ook: Komt Selena Gomez binnenkort ook uit met nieuwe muziek?

View this post on Instagram

see you next year

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

LEES OOK:

Fotografie: Instagram