Camila Cabello VMAs 2019 - Vogue

Zo maakte Camila Cabello zich klaar voor de VMAs

Ook zo benieuwd hoe Camila Cabello aan haar ~ stunning ~ VMAs look kwam?

Oké, drop dead gorgeous geboren worden helpt natuurlijk al een heel eind. Maar de look die ze eerder deze week op de red carpet rockte took time and effort, en de Amerikaanse Vogue was zo slim om haar te volgen tijdens de voorbereidingen.

Camila Cabello’s VMAs dresses

DressES ja, meervoud. Camila droeg gedurende de avond namelijk drie verschillende looks: een flowy, white Balmain gown voor op de rode loper, een smoking hot PatBO pearly dress voor haar STEAMY performance met Shawn Mendes en een army green Balmain-jurkje voor de VMAs afterparty. Waarom nu juist deze looks voor de specifieke momenten op de avond gekozen worden? Dat vertelt Camila’s stylist Mariel Haenn ook in het filmpje.

Getting ready for the VMAs

En dan is het bijna showtime! We beginnen de dag met Camila’s doggo, Leo, en een meeting met de glam squad. Make-up artist Patrick Ta laat zien hoe hij Camila’s sultry make-up look in elkaar flanste, en hair stylist Dimitri Giannetos verklapt hoe zij aan haar big ass bos krullen kwam. Hint: met de juiste tools kun jij het zelf ook voor elkaar krijgen!

Shawn Mendes says hi!

Als haar look er bijna op zit, knalt Camila nog even haar get-hyped playlist aan met tracks van Queen en Madonna, en deelt ze haar pre-show rituals. Een heel sexy onderdeel van haar pre-VMAs ritual is Shawn Mendes, die even gedag komt zeggen. En dan is het time to hit the red carpet!

Benieuwd hoe dit alles eruit zag? Check dan het filmpje hieronder. Enne, omdat je nu natuurlijk ook Shawn en Camila’s boiling Señorita perfomance van de VMAs wil zien, hebben we dan filmpje er meteen onder geplakt voor je. Enjoy!

Camila Cabello gets ready for the VMAs

Shawn Mendes & Camila Cabello’s Senñorita performance op de VMAs

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen