kj apa

Zolang blijft KJ Apa nog in Riverdale

Onze favo Riverdale characters zeggen misschien wel gedag tegen hun tijd op de middelbare school, maar dat hoeft niet te betekenen dat de serie binnenkort ook zal stoppen!

Nog lang niet klaar

Tijdens een interview met de LA Times, vertelde KJ Apa (aka Archie) namelijk dat hij een meerjarig contract heeft ondertekend voor Riverdale. Dit zou betekenen dat de serie dus nog wel een tijdje door zal blijven gaan, langer dan fans misschien hadden verwacht.

‘Ondanks dat hij niet te diep wil ingaan op de details van zijn contract, waarvan hij zegt dat het hetzelfde is voor alle leads van de show, zegt KJ dat hij voor de aankomende drie jaar nog te zien zal zijn in Riverdale’, meldt de LA Times.

Riverdale

Aangezien we op dit moment nog in het vierde seizoen van de serie zitten, zou dat betekenen dat de seizoenen op kunnen lopen tot zelfs een zevende! In januari kwam het nieuws al uit dat de serie verlengd zou worden met een vijfde seizoen, dus de cast gaan we sowieso nog even terugzien.

Lees hier de spoiler die KJ deelde over seizoen 5.

Cast

Ondanks dat de LA Times niet de diepte in ging over wie volgens het contract nog meer in Riverdale blijft, is de kans groot dat we Camila Mendes, Lili Reinhart, Cole Sprouse en Madelaine Petsch ook dezelfde deal hebben gesloten. Andere cast members zoals Casey Cott, Charles Melton en Vanessa Morgan zijn allemaal een stapje omhoog gegaan, van terugkerend personage naar hoofdrolspeler in seizoen twee en drie. Dus zij hebben waarschijnlijk een ander contract.

Check hier ook welke acteurs Riverdale gaan verlaten. Helaas zijn de opnames momenteel stilgelegd door het coronavirus.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @kjapa

Bron: Seventeen, LA Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Hі there! This article could not Ьe written аny better! Looking through thiѕ аrticle reminds me of my previous roommate! He always kept preaϲhing about this. I'll ѕend this informatiօn to him. Pretty surе he'll have a gгeat read. Many thɑnks foor sharing! Look att my web page; montel williams payday loans
    Beantwoorden
  • Anoniem

Gerelateerde artikelen