The Lion King

Zoveel lijkt de live-action versie van The Lion King op het origineel

De spanning blijft maar stijgen, en eigenlijk kunnen we niet meer wachten tot de live-action versie van The Lion King EINDELIJK uit komt. Op 19 juli zal de film op het witte doek verschijnen, maar tot die tijd kunnen we alleen maar de trailer bekijken (…zo’n 50 keer opnieuw).

Cast en trailer

Al eerder maakte we bekend welke sterrencast er allemaal voice-overs voor de film doen. Zo gaat Beyoncé bijvoorbeeld de stem van Nala gaat vertolken! #OMG

Al snel kwam ook de allereerste trailer uit, waar we al een sneak peak kregen van hoe deze oude animatiefilm omgetoverd gaat worden tot een ware live-action versie. En het is geweldig.

Nu is er zelfs nóg een trailer uitgekomen, waarin de datum bekend wordt gemaakt en waar we de sterrencast in zien terugkomen.

Remake

The Lion King is natuurlijk een remake van de animatiefilm die in 1994 al uitkwam. De makers van de live-action film hebben de fans gelukkig niet teleurgesteld en hebben zelfs zo hun best gedaan dat ze een heleboel shots uit de originele film precies zo hebben nagemaakt in the new one.

Moeilijk te geloven? Check het zelf maar!

Disney is on a roll dit jaar, want zo komt er onder andere ook een live-action versie van Aladdin én Dumbo!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen