louis tomlinson zusje felicite overleden

Zusje Louis Tomlinson overleden

Nadat we vorige week het verdrietige nieuws kregen dat model Lotte van der Zee (20) is overleden, hebben we vandaag helaas weer een verdrietig bericht. Het zusje van Louis Tomlinson, Félicité, is overleden. Vermoedelijk verloor ook zij aan een hartaanval het leven. Louis was een voormalig lid van de populaire boyband One Direction. 

Verdriet

De Britse nieuwsite The Sun liet weten dat Louis ‘kapot en radeloos van verdriet’ is, wat wij natuurlijk volkomen begrijpen. Dit verlies moet onvoorstelbaar moeilijk zijn voor de 25-jarige zanger, nadat ook zijn moeder in 2016 overleed aan leukemie. Zij werd maar 46 jaar.

Doodsoorzaak

Félicité overleed afgelopen woensdagavond 13 maart thuis in haar appartement in Earl Court, West Londen. Vermoedelijk aan een hartaanval. Op dat moment was Fizzey niet alleen thuis. Degene die op dat moment bij haar was belde direct een ambulance. Helaas heeft de reanimatie niet geholpen en is zij op 18-jarige leeftijd overleden.

De officiele doodsoorzaak van Félicité Tomlinson is net zoals bij Lotte van der Zee nog niet bekend gemaakt. Beide doodsoorzaken worden nog verder onderzocht

Fizzey

Met haar 1,4 miljoen volgers op Instagram was Félicité a.k.a Fizzey zeker niet alleen ‘het zusje van’, maar was dan ook zelf super populair op social media. Als model én influencer was ze ook nog eens bezig met het opzetten van een kledinglijn en wilde een eigen boek gaan schrijven.

louis tomlinson zusje felicite overleden

louis tomlinson zusje felicite overleden

Optreden afgezegd

Louis zou vanavond optreden in Londen en live zijn nieuwe single ‘Two Of Us’ zingen ter eerbetoon aan zijn overleden moeder. Vanwege het overlijden van zijn zusje is dit optreden – begrijpelijk – geannuleerd en heeft hij al zijn afspraken voorlopig afgezegd.

Wij wensen Louis en de familie en vrienden van Fizzey Tomlinson heel veel sterkte met dit grote verlies.

 

LEES OOK:

Fotografie: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen