trends 2017 2018

10x trends uit 2017 die we liever niet meer terugzien

Trends zijn gelukkig niet verplicht, maar toch kennen wij dit gevoel: Eerst vind je een trend he-le-maal niets. Daarna zie je het een paar keer -bij je favoriete influencer bijvoorbeeld- en begin je er toch aan te wennen. Eindstand: ook jij gaat voor de bijl. Maar bij deze trends uit 2017, kun je eigenlijk niet anders dan toegeven dat we ze dit jaar liever niet meer terugzien, omdat we hier over tien jaar waarschijnlijk héél hard om lachen. Geloof je ons niet? Pak de foto-albums uit 2008 er even bij en kijk naar je kledingstijl…

Netpanty
Nu lijkt-ie tof, maar als we even heel eerlijk zijn, blijft het een vreemd ding. Want: hij heeft geen functie (koud!) en is ook nog eens lastig te combineren (je wil geen ordinair meisje zijn).

Lak stuff
Superleuk, maar vinden we dat over een paar jaar nog? Waarschijnlijk niet! 2018 genieten we er nog even flink van, maar wij voorspellen dat het daarna echt over is met de lakbroeken, -jassen en -rokjes. En dan lachen we vast over het kraakgeluid dat we met lakitems produceerden.

Glitters 
Discobal alert! Begrijp ons niet verkeerd, wat ons betreft kun je nooit genoeg glitters in je leven hebben. Maar laten we dit artikel over -laten we zeggen- tien jaar nog eens doorlezen.

Croptops
We kenden ze nog uit het Britney-tijdperk, maar sinds drie jaar is de croptop weer terug. Ook in 2017 zagen we ze veel en daarmee de blote buiken ook. Veel te koud in Nederland en ook niet altijd even sexy…

Mom jeans
Ook deze trend was niet voor niets uit het modebeeld verdwenen. De comeback kan ook hier op de redactie goedkeuring wegdragen, maar voor hoe lang nog? Want niemand z’n billen of heupen worden er écht flatteus van.

Flared broeken
Nu nog helemaal leuk, maar de seventies hebben gebeld en ze willen hun broeken terug.

Plateauzolen
Spice girls eat your heart out! Dat beetje extra lengte is voor de kleinere meiden onder ons ideaal, maar echt elegant zullen ze natuurlijk nooit worden.

Faux fur
Iets met overkill deze winter. Gekleurde faux fur, dierenprints, wollige, berenvachtjes: de rek is er volgend jaar wel zo’n beetje uit.

Transparante tops
Kan heel chic zijn met een mooi behaatje, maar het wordt iets minder chic als je met een flitser op de kiek wordt gezet. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Patches
Want we zijn geen zes meer toch?

 

[shoppable_snippet id=1c39]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen