redenen-bril-accessoire

4x redenen waarom een bril écht een accessoire is

Draag jij een bril en vind je het soms maar vervelend dat je hem móet dragen? Gelukkig zijn er een heleboel redenen waarom je jouw bril juist als een supertof accessoire kan zien, geloof ons maar! We hebben er een paar voor je uitgelicht zodat jij met trots jouw bril kan blijven dragen…

1. Hij laat je ogen mooier uitkomen

Als je de juiste bril kiest, kan hij er niet alleen voor zorgen dat je beter kan zien, ook zorgt hij ervoor dat je ogen mooier uitkomen. Het juiste montuur accentueert namelijk altijd jouw beste features, dus jouw bril zorgt ervoor dat jij sowieso gaat shinen!

2. Je kan een matchend montuur kiezen

Je kan er natuurlijk voor kiezen om een bril te nemen die qua montuur matcht bij jouw features – zoals je oogkleur, teint en de kleur van je haar – maar je kan je montuur ook laten matchen met jouw outfit. Dan maakt hij jouw look helemaal af en zie je er super gelikt uit, trust us!

3. Hij kan je verschillende uitstralingen geven

Het montuur wat je kiest voor jouw bril heeft heel veel impact op de uitstraling die je hebt met een bril. Een cateye montuur kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je er wat speelser en meer fashionable uitziet, terwijl een pilotenbril je een sophisticated en verzorgde look geeft. Jouw bril doet dus echt iets met jouw gehele uitstraling en look!

4. Je kan je bril oppimpen

Naast je bril zelf kan je natuurlijk ook je brilaccessoires een rol in jouw look laten spelen. Wat dacht je van een tof brilkoordje wat precies bij jouw outfit past of een mooie brilkoker die je maar al te graag uit je tas tevoorschijn tovert? De magie van je bril zit hem dus niet alleen in je bril zelf, trust us!

Beeld: Maskot, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen