Yay, nu de lente is begonnen hebben we eindelijk een goede reden om te gaan shoppen. Klik niet meteen door naar je favo website, want CG! verzamelde de vier beste tips voor online shoppen.

 

Timing

Voordat je helemaal losgaat op het internet is het handig om te checken wanneer je favo shop korting geeft. De meeste winkels passen de kortingsacties meestal dinsdag en donderdag aan. Leuk shirt gezien? Wacht tot eind mei dan is er weer sale.

 

Meten is weten

Twijfel je over je maat? Meet het dan gewoon op. Het is handig als je voor jezelf een lijstje maakt met de standaardmaten zodat je nooit meer de verkeerde maat besteld. De maten die veel winkels vragen zijn: schouderbreedte, taille, heupen en beenlengte.

 

Research

Check ook even wat andere websites, vaak vind je populaire merken in verschillende webshops.

 

Lookbooks

Tof item gevonden zoals een panterbroek maar geen idee hoe te combineren? Check dan de lookbooks even. Zo zie je gelijk waarmee je het kan combineren. Extra handig, want die items vind je vaak ook online in je favo webshop. Vergeet niet om eerst even in je kledingkast te kijken of je daar toevallig dat ene item hebt liggen.