shoppen

5x Shophacks voor Black Friday

Nog maar twee nachtjes slapen en dan breekt alle hel los in onze favo (web)winkels. Vrijdag is het namelijk Black Friday! Check hieronder een paar tips over hoe je het beste deze dag door komt.

1. Begin je dag goed

Start deze intensieve shopdag met een goed ontbijt en een sterke kop koffie. Al dat shoppen is immers hard werken.

2. Vooronderzoek

Voor je naar alle winkels racet, moet je natuurlijk weten welke winkels er precies meedoen aan Black Friday. Ga de webshops van je favo winkels af en maak voor jezelf een wishlist van wat je graag zou willen hebben. Zo weet je precies langs welke winkels je wel en niet wilt gaan én welke items je graag met dikke korting wilt kopen. Kijk voordat je dit doet ook even in je kast, zodat je niet straks iets koopt wat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt (zoals dat 10e paar schoenen).

Ook kun je natuurlijk voor leuke items rondspeuren bij de shoppings van CG!. Zoals voor leuke winterjassen, onesies, sloffen, truien, laarzen en schoudertasjes.

3. Ga samen met iemand

Dit is natuurlijk niet een must, en soms is het juist fijn om alleen te shoppen, maar het is altijd fijn om je eigen personal stylist bij je te hebben, toch? Het is hierin wel belangrijk om iemand mee te nemen die je volledig vertrouwt en ook zijn of haar eerlijke mening durft te geven.

4. Shop outfit

Draag tijdens je dagje shoppen iets waar je je comfortabel in voelt en wat niet al te lastig is om aan en uit te trekken, zodat je je snel en gemakkelijk kunt omkleden. Trek ook een paar schoenen aan die lekker zitten en waar je de hele dag op kunt lopen. Ook is het altijd handig om een goede tas mee te nemen waar je al je aankopen in kunt verzamelen. Zo loop je niet met allerlei losse tasjes.

5. Dubbelcheck

Final tip: check altijd voor je afrekent bij de kassa nog even al je items. Zitten er geen (foundation)vlekken op, zitten alle knopen er nog aan en hangen er geen draadjes los? Mocht dit zo zijn, geef dit dan aan bij de kassa en vervang het item voor een nieuwe. Was het de allerlaatste in jouw maat? Dan kun je korting (bovenop je korting) vragen. Veel winkels geven namelijk korting als er iets mis is met een kledingstuk.

Happy Black Friday shopping!

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen