dingen-herkennen-shopaholic

5x dingen die je herkent als je een shopaholic bent

Ben jij een enorme shopaholic en ben jij helemaal verslaafd aan winkelen? Dan ga jij je in deze 5 punten ongetwijfeld herkennen, want ze zijn heel typisch voor iedere shopaholic. Wedden?

1. Jouw kledingkast puilt helemaal uit

Tja, hoe kan het ook anders? Jij als shopaholic hebt zo enorm veel kleding dat jouw kledingkast volledig uitpuilt. Je hebt al vaker overwogen om een grotere kledingkast te shoppen of er een extra kastje bij te kopen om je nieuwe aanwinsten in op te kunnen bergen, want je bent bang dat je kast nog eens gaat instorten… Fingers crossed!

2. Je kan van de gekste dingen zin krijgen in shoppen

Het maakt niet uit wat je doet, je kan zomaar zin krijgen in shoppen! Een film/serie kijken, een lekker maaltje bestellen, een boek lezen; overal vind jij wel inspiratie voor een nieuwe outfit in die je dan ook direct moet scoren! Het lijkt ons beter voor je portemonnee als jij niet te veel op Instagram en Pinterest gaat scrollen…

3. Je hebt een supergoed gevoel voor mode

Met jouw shop tic kan het ook bijna niet anders dan dat je een supergoed gevoel voor mode hebt! Jij bent mega on trend en loopt er altijd bij volgens de laatste mode. Daarnaast heb je zoveel in je kast dat je zelfs nog oude trends kan dragen als ze weer terugkomen, want jij gooit nooit iets weg. Stel je voor dat je iets weggooit wat je later nog aan kan trekken? Dat kan toch niet?!

4. Iedere online webshop kent jouw gegevens

Oeps… Jij bestelt zo vaak kleding online dat jouw gegevens bij heel veel webshops bekend zijn. Sterker nog, jij bent bij veel van hen kind aan huis en zelfs de postbezorger kent ondertussen jouw naam en kan aan de pakketjes al zien dat je weer aan het shoppen geslagen bent. Je moet toch wat nu de winkels dicht zijn, toch?

5. Je hebt altijd last van keuzestress

Alhoewel je natuurlijk ook altijd voor iedere gelegenheid wel iets in je kast hebt hangen, zorgt jouw uitgebreide kledingcollectie er ook voor dat je absoluut niet kan kiezen wat je aan moet trekken. Er is gewoon zoveel keuze! Daarom kies je misschien vaker dezelfde dingen, want dat maakt het gewoon makkelijker. Maar je hebt wel een heleboel hele mooie items, dus die keuzestress slaat toch regelmatig toe. Luxeproblemen? We guess so!

Lees ook:
7 dingen die je moet weten over ethisch verantwoord shoppen
Shoppen: FRIENDS inspired outfits
Dit is het verschil tussen introvert, extravert en ambivert

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen