films-fashion-freaks

5x films voor fashion freaks

Behoor jij tot de échte fashion freaks? Dan móet je deze films echt een keer zien (als je dat nog niet hebt gedaan, ten minste). Ze zitten bomvol fashion inspo en zijn heerlijk om lekker weg te kijken. Welke ga jij als eerste kijken?

1. Confessions of a Shopaholic

Deze film is een absolute must-see als je van fashion en van winkelen houdt! Hij is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sophie Kinsella (die je ook echt een keer moet lezen) en gaat over Becky, die verslaafd is aan shoppen en een flinke creditcardschuld heeft opgebouwd. Een superleuke film met veel toffe fashion items – echt de moeite waard dus!

2. Sex And The City The Movie

Deze kon natuurlijk ook niet ontbreken! Al zo lang als de serie bestaat, staat hij bekend om de bijzondere outfits. De film zit dan ook vol met toffe looks en genoeg inspiratie om je eigen kledingkast weer eens onder handen te nemen. Op wiens fashionstyle lijkt de jouwe het meest: Samantha, Carrie, Miranda of …?

3. The Devil Wears Prada

Als je ‘fashion’ zegt, zeg je ‘The Devil Wears Prada’. Ook deze film is gebaseerd op een boek en gaat over een journaliste die als personal assistent voor de bekendste hoofdredactrice van de modewereld gaat werken. En dat terwijl ze zelf niets met mode heeft… Dat kan alleen maar voor hilarische problemen zorgen!

4. 27 Dresses

Als je voor 27 verschillende bruiloften wordt uitgenodigd, heb je 27 verschillende bruidsmeisjesjurken nodig. Jane heeft een kast vol van deze jurken waar ze geen afstand van kan doen, totdat schrijver Kevin in haar leven komt en het compleet op zijn kop zet. Een superleuke rom-com die je echt een keer moet zien!

5. In Her Shoes

Fashion gaat natuurlijk niet alleen maar over kleding! In deze superleuke film gaat het juist om schoenen. Heel. Veel. Schoenen. Rose heeft namelijk een schoenenverslaving, maar dat is niet haar grootste probleem…. Haar zusje bezorgt haar namelijk nog veel meer kopzorgen, en niet alleen omdat ze soms haar schoenen steelt. Een toffe film met veel shoe inspo en een verborgen boodschap – ga jij hem kijken?

Lees ook:
5x manieren om een pet te stylen
5x dingen die je herkent als je een shopaholic bent
Met dit trucje houd je jouw ripped jeans heel

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen