redenen-trui-kast

5x redenen om alvast je trui uit je kast te halen

Het is nu echt herfst – kijk maar eens naar buiten – en dat betekent dat we onze warmere kleren weer tevoorschijn kunnen toveren. Een van onze favo items? Truien! In dit artikel geven we je 5 goede redenen om nu alvast je trui uit de kast te halen. Lees je mee?

1. Het is zo lekker warm

Het weer is omgeslagen en het is toch echt een stuk kouder nu. Een hele goede – en logische – reden om je truien weer tevoorschijn te halen, natuurlijk! Er is immers niets lekkerder dan op een koudere dag wegkruipen in je lekker warme trui (helemaal als het die oversized trui van je lover is), vind je ook niet?

2. Truien zitten zó lekker

Niet alleen houdt een trui je lekker warm, ze zijn ook zo comfortabel! We zijn nog nooit een trui tegengekomen die we niet lekker vonden zitten – oké, behalve misschien van die wollen kriebeltruien. Het lekkerst zitten ze als je ze een beetje oversized draagt en je armen verdwijnen in de mouwen, maar ook cropped sweaters zijn helemaal leuk en super comfortabel. Voor welk model kies jij?

3. Laagjes dragen is altijd handig

Zeker nu het een stuk is afgekoeld buiten, kan het nooit kwaad om laagjes te dragen. Het ene moment zit je te rillen van de kou, het andere moment breekt het zweet je uit. Een trui kan je overal overheen dragen om je lekker warm te houden, maar is ook makkelijk weer uit te doen als je het te warm krijgt. En hoe leuk is het om met laagjes te spelen?! Doe bijvoorbeeld een trui over een overhemd en laat de kraag en boorden van je mouwen eruit steken óf kies voor een kanten top die je er onderuit laat piepen. We love it!

4. Je hebt meer outfit opties

Wanneer je weer truien gaat dragen heb je niet alleen meer outfit opties omdat je kledingkast je weer meer keuze biedt, ook kan je je truien op allerlei verschillende manieren dragen. Je kan hem casual aan op een legging of joggingbroek, hem combineren met een flared broek of een stoere jeans, maar je kan er natuurlijk ook een jurkje of een rok onder aan. Oftewel: kom maar door met die outfit opties!

5. Hij past bij iedere mood

Of je je nu sip en verdrietig voelt of juist zelfverzekerd en enthousiast, een trui past letterlijk bij iedere mood die je hebt. Hij is ideaal om je comfort te bieden als je even niet zo lekker in je vel zit, maar wanneer je je fantastisch voelt kan jij je trui rocken op een poweroutfit. Kies voor een kleur die je ook nog eens doet stralen en die trui maakt jouw hele dag, wedden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen