arunya guillot influencer

5x winkeltips van Arunya Guillot

Influencer outfits, WE LOVE THEM!  Maar waar shoppen ze het toch? Als je de style van Arunya Guillot wel ziet zitten, heb je geluk! Want zij deelt haar 5 winkeltips.

 

Go vintage

‘De meeste vragen die ik op mijn Insta Posts krijg, gaan over waar ik mijn outfits heb gekocht. Dan moet ik mijn volgers vaak teleurstellen, omdat er van vintage kleding meestal maar 1 item beschikbaar is. De ideale manier voor een super unieke outfit dus. Ik ga zelf vaak naar de Episode.’ Influencers organiseren regelmatig een closet sale waarbij je alsnog hun favo items kunt kopen. Check hier wanneer de closet sale van Iris Nijboer, Naomi Avrahami en Romy d’Fonseca is!

https://www.instagram.com/p/BslbznKFsY8/

 

Zie je outfit voor je

‘Bedenk voordat je iets koopt ‘met wat ga ik dit dragen?’ Zo ga je gerichter winkelen en krijg je minder miskoopjes!’

View this post on Instagram

smile ur being photographed

A post shared by Arunya Guillot (@arunyaguillot) on

 

H&M

‘Voor de basics ga ik naar H&M. Dat is lekker betaalbaar en ze hebben hele fijne items, zoals basic white shirts, jewelry en riemen.’

https://www.instagram.com/p/Bss2NSBlcfX/

 

Mannenkleding

‘Mijn main tip is om ook gewoon lekker bij de mannenkleding te kijken. Why? Omdat het kan. Oversized shirtjes staan super stylish op een skinny!’ 

 

Urban Outfitters

‘Dit is misschien wel mijn favo winkel. Het heeft supergave dingen. Van wat stoerder tot juist meer girly. Ook hier kijk ik bij de mannenafdeling voor baggy oversized shirts of long sleeves die ik dan opknoop om het toch wat vrouwelijker te maken.’ Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Lees hier ook de stylingtips van Romy d’Fonseca.

LEES OOK:

 

Fotografie: Instagram @arunyaguillot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen