date-outfit

6 manieren om een simpele outfit op te spicen

Heb je een simpele outfit gekozen voor vandaag, maar wil je hem nét iets extra’s geven? Met deze tips kan jij jouw simpele outfit wat op spicen en zo alsnog een verpletterende indruk maken! Soms zit de key nu eenmaal in simplicity…

1. Gebruik toffe accessoires

Je kan je simpele outfit heel makkelijk upgraden door hem te combineren met toffe accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een opvallend paar oorbellen, een mooie riem, een gave ketting of misschien wel een tas die nét even anders is dan anders. Door de juiste accessoires te kiezen verandert jouw simpele outfit in een glamorous look, trust us!

2. Ga aan het DIY’en

Heb je alleen wat simpele items om je outfits mee samen te stellen en geen budget voor nieuwe kleding? No worries: met de juiste DIY-technieken kan jij jouw simpele outfit binnen no time veranderen in een outfit met spice. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van je broekspijpen op je jeans, het bedrukken of croppen van je shirtjes en natuurlijk het verven van je oversized sweater. Leuk om te doen, budgetproof en hartstikke fashionable!

3. Speel met je make-up

Dat je outfit simpel is wil natuurlijk niet zeggen dat je met je make-up niet kan uitpakken! Creëer een toffe look die opvalt en zo simpel lijkt jouw outfit ineens niet meer. Kies voor felle kleurtjes, een smokey eye of misschien wel rode lippenstift om een statement te maken. Ook kan je natuurlijk de kleur van je nagels aanpassen op je outfit: hoe simpeler je outfit, hoe meer over the top je nagels kunnen. Wees creatief!

4. Draag er een tof paar schoenen bij

Een andere leuke manier om je outfit wat meer spice te geven is een opvallend paar schoenen te dragen. Ga je voor een all black of all white outfit? Combineer hem dan met een paar rode hakken, een paar blauwe laarzen of misschien wel met groene sneakers. Zorg dat je schoenen een duidelijke clash met je outfit vormen, dan vallen ze het meest op! Wie zei dat je een simpele outfit aan had…?

5. Doe je haar nét even anders

Niet alleen je make-up is een onderdeel van je look waar je creatief mee kan zijn, ook je haar leent zich er uitstekend voor om een statement te maken. Probeer ook hier weer een contrast te vinden: draag een chique updo bij een laidback outfit of ga juist voor messy haar bij een nette look. Again: wees creatief!

6. Draag één statement item

Simpele outfits lenen zich er uitstekend voor om nadruk te leggen op één item waar je graag nadruk op wil leggen. Draag een simpele jeans bij een mega-opvallende top, kies voor een zwart jurkje wanneer je jouw statement ketting wil dragen of ga voor all white wanneer je je nieuwe roze boots wil showen. Zorg dus dat er één item uitpopt als je jouw simpele outfit wil opspicen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Linwood
    Linwood
    Reactie: quick great seller, fast delivery
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen