tips-kleuren-volwassen-uitstraling

6x kleuren die je een volwassen uitstraling geven

Wil jij jouw wardrobe updaten en een meer volwassen look voor jezelf creëren? Misschien kunnen wij je helpen: dit zijn 6 kleuren die erom bekend staan dat ze je een volwassen uitstraling geven. Welke is jouw favoriet?

1. Zwart

Dit is waarschijnlijk geen verrassing, right? Zwart is een kleur die zakelijkheid, onafhankelijkheid en fierceness uitstraalt. Hij zorgt er dus zeker voor dat je volwassener over komt, helemaal wanneer je kledingitems kiest die je daar ook nog eens bij helpen. Een mooie blazer of een leren jack, bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een mooie, zwarte pantalon?

2. Donkergrijs

Ook donkergrijs is een hele volwassen kleur. Een donkergrijs kolletje of een mooie donkergrijze broek met bijvoorbeeld een ruitjespatroon is niet alleen heel volwassen, maar ook nog eens heel fashionable. Heb jij al een donkergrijs item in je kast hangen?

3. Marineblauw

Dit is echt een chique, heel volwassen kleur: marineblauw. Blauw is een kleur die staat voor communicatie en wordt dan ook gedragen door veel grote leiders. Hij straalt een bepaalde klasse uit, vind je ook niet? Er zijn ook veel verschillende items die je in deze kleur kan dragen, van een mooie, wollen jas of een tof pak tot een mooie blouse of een comfortabele broek. Je kan er alle kanten mee op!

4. Bordeaux

Een kleur die in een volledig ander kleurenpalet zit is bordeaux! Bordeaux is een hele klassieke, chique kleur die jou ongetwijfeld een volwassen uitstraling geeft. Waar een andere roodtint, zeker de felle variant, juist kan zorgen voor een heel jeugdige look, is bordeaux de volwassen zus van rood. Wij zijn weg van deze kleur! Draag hem als top, jurkje, blazer of zelfs als lippenstift voor een volwassen look.

5. Smaragdgroen

Nog zo’n prachtige kleur: smaragdgroen. Groen is een echte natuurkleur en helpt je om balans te vinden en te gronden. Smaragdgroen heeft daarom een hele rustige, kalme uitstraling. Daarnaast is hij heel fancy en een opvallend, juist omdat hij zo bijzonder is. Een smaragdgroene blouse, rok of een mooi jurkje is een echte eyecatcher en zeker een look die jou een volwassen uitstraling kan geven.

6. Siena

Last but not least deze andere prachtige, aardse en natuurlijke kleur: siena. Siena straalt avontuur en plezier uit, maar op een volwassen manier. Wij voelen wat Moroccan vibes als we deze kleur zien en krijgen er vooral een heel fijn en warm gevoel bij. Een prachtige siena-kleurige jurk of een mooie pantalon kan jouw look echt naar een hoger level tillen en je een volwassen uitstraling geven.

Beeld: Westend61, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen