Gister waren weer de jaarlijkse Grammy Awards! Deze awards zijn eigenlijk de belangrijkste muziekprijzen ter wereld en heel bekend celeb land is dan ook aanwezig. Onder andere Cardi B, Ariana Grande, Drake, Dua Lipa en Lady Gaga vielen in de prijzen.

De Grammy’s zijn een goed moment voor celebs om zich door een designer een geweldige outfit te laten aanmeten, waarmee ze de show stelen op de rode loper. Van extreem tot calm & classy: dit waren de beste outfits van de 61e Grammy Awards.

Cardi B

Cardi B - Grammy's

Oh my, onze queen Cardi B verscheen op de rode loper in een jurk die ons doet denken aan een enorme schelp (of pauwenveren?) #wauw! Hoe dan ook, we kunnen het er in ieder geval over eens zijn dat Cardi de show stal met deze extravagante jurk van Mugler, en dat hier nog lang over zal worden nagepraat…

Katy Perry

Katy Perry - Grammy's

Niet alleen Cardi B kwam met een opvallende outfit, ook Katy Perry zorgde voor opvallende looks toen ze de rode loper opging. Deze pink Balmain jurk die bol aan de bovenkant is, willen we eigenlijk het liefst aaien. I mean, IT’S SO FLUFFY! Vind jij Katy eigenlijk eerder een suikerspin, of is deze jurk toch echt haute couture?

Miley Cyrus

Miley Cyrus - Grammy's

Miley Cyrus houdt het liever stoer en ging dit jaar voor een basic zwart pak van Mugler met een vrij sexy tintje, afgemaakt met een hoop badass accessoires in haar oren. Very classy if you ask us. 

Lady Gaga

Lady Gaga - Grammy's

Lady Gaga hield het bij zilver en verscheen in deze Celine discobal-like jurk met hoge split en bijpassende zilveren heels en ketting van Tiffany & Co. Of dat grote extra stuk stof aan de zijkant nou gorgeous is of too much, daar zijn we nog even niet uit.

Camila Cabello

Camila Cabello - Grammy's

Camila Cabello shinede in een roze Armani Privé jurk met open rug. Van de lengte en de stof, tot de lange mouwen, hoge hals én open rug: we love it! Jij ook?

Kylie Jenner

Kylie Jenner - Grammy's

Ook Kylie Jenner dacht out of the box tijdens deze Grammy’s en verscheen in dit babypink broekpak van Balmain met wel hele bijzondere mouwen. Of het daadwerkelijk comfortabel zit, weten we nou net zo niet en laten we maar hopen voor Kylie dat die handschoenen geschikt waren voor touchscreen (hoe kon ze anders al die selfies maken?!).

Bebe Rexha

Bebe Rexha - Grammy's

Nadat Bebe Rexha in een Instagram video had verteld dat meerdere fashion designers haar niet wilde kleden omdat ze een te grote maat zou hebben (WTF?!), verscheen ze in deze geweldige fluffy rode prinses jurk van Monsoori. Eén woord: WAUW! Dat zal al die designers wel een lesje leren.

Zo’n grote rode jurk is misschien een beetje heftig, maar kijk hier voor andere leuke ASOS Valentijn cadeautjes!

Ariana Grande

Misschien vraag je je nu wel af ‘wait what? Where is my girl Ari?!’. Yep, that’s right, Ariana Grande kreeg ruzie met de organisatie over haar optreden en cancelde ‘m. Toch zonde van de jurk die ze had laten maken…

https://www.instagram.com/p/BtuUHNClbEC

Fotografie: BrunoPress

LEES OOK: