Regen, regen en nog eens regen: in Nederland kan het ‘t hele jaar als herfst aanvoelen. Dat maakt het shoppen op vrije dagen een stuk minder leuk. Maar gelukkig zijn er genoeg leuke overdekte winkelcentrums in Nederland.

Rotterdam – Alexandrium Shopping Center

Alexandrium is het grootste winkelcentrum van Rotterdam en bestaat uit drie delen. In het Shopping Center kun je je helemaal uitleven en vind je de leukste winkels; van Zara en River Island tot Primark en JD Sports

Rotterdam – Zuidplein

Nog niet moe van al het winkelen in Alexandrium? Dan kun je gewoon verder shoppen in winkelcentrum Zuidplein, ook in Rotterdam. Er zit onder andere een Kruidvat, TK Maxx, New Yorker, Primark en een Zara. Lees ook: De leukste en goedkoopste webshops ever!

 

Eindhoven – Heuvel

In Eindhoven vind je het grote overdekte winkelcentrum Heuvel met meer dan 80 winkels en restaurants. Je kunt hier lekker shoppen bij H&M, Foot Locker en Sacha.

Arnhem – Kronenburg

Een dagje shoppen kan prima in het overdekte winkelcentrum Kronenburg in Arnhem met winkels als Douglas, Jeans Centre en Only.

Hoofddorp – Vier Meren

In winkelcentrum Vier Meren kun je shoppen bij Flying Tiger, Mango en Ici Paris. En als je van al dat winkelen trek hebt gekregen, kun je even langshoppen bij Bagels & Beans.

Tilburg – Pieter Vreedeplein

Is Bershka je favo winkel of shop je liever bij Zara? Het kan allebei in winkelcentrum Pieter Vreedeplein in Tilburg. Daarna kun je zelfs nog een filmpje meepakken in Pathé.

Rijswijk – De Bogaard

In het overdekte winkelcentrum De Boogaard kun jij je wel een dag vermaken met winkels als H&M, Vero Moda en Sneakers.

Utrecht – Hoog Catharijne

Shop till you drop in Utrecht! Hoog Catharijne is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland en het is nét vernieuwd. En als je hier nog niet genoeg geshopt hebt, kun je altijd nog winkelen in de binnenstad.

 

Abonneer je nu op CG! CHANNEL, hét YouTube-kanaal van CosmoGIRL!

 

LEES OOK: