Winkelcentrum

In deze overdekte winkelcentra kun je shoppen op een regenachtige dag

Het warme weer in Nederland is plotseling omgeslagen in regen en onweer. Gelukkig zijn er genoeg leuke overdekte winkelcentrums in Nederland, zodat er toch nog geshopt kan worden!

Rotterdam – Alexandrium Shopping Center

Alexandrium is het grootste winkelcentrum van Rotterdam en bestaat uit drie delen. In het Shopping Center kun je je helemaal uitleven en vind je de leukste winkels; van Zara en H&M tot Primark en JD Sports.

Rotterdam – Zuidplein

Nog niet moe van al het winkelen in Alexandrium? Dan kun je gewoon verder shoppen in winkelcentrum Zuidplein! Dit winkelcentrum is ook in Rotterdam. Er zit onder andere een Kruidvat, TK Maxx, New Yorker, Primark en een Zara. Er zijn nu grote plannen om het winkelcentrum te upgraden.

Eindhoven – Heuvel

In Eindhoven vind je het grote overdekte winkelcentrum Heuvel met meer dan 80(!) winkels en restaurants. Je kunt hier lekker shoppen bij H&M, Foot Locker of Sacha en daarna heerlijk ergens een hapje eten.

Check ook: Shop: Air Force 1 sneakers, dé hype van het moment

Arnhem – Kronenburg

Een dagje shoppen kan prima in het overdekte winkelcentrum Kronenburg in Arnhem met winkels als Douglas, Jeans Centre en Only. Tussen het winkelen door kun je een heerlijke McMuffin halen in het McCafé, yummm!

Hoofddorp – Vier Meren

In winkelcentrum Vier Meren kun je shoppen bij Flying Tiger, Mango of Ici Paris. En als je van al dat winkelen trek hebt gekregen, kun je even langshoppen bij Bagels & Beans.

Tilburg – Pieter Vreedeplein

Is Bershka je favo winkel of shop je liever bij Zara? Het kan allebei in winkelcentrum Pieter Vreedeplein in Tilburg. Daarna kun je nog een filmpje meepakken bij Pathé.

Rijswijk – De Bogaard

In het overdekte winkelcentrum De Boogaard kun jij je wel een dag vermaken met winkels als Vero Moda, Hunkemöller en Sneakers.

Utrecht – Hoog Catharijne

Shop till you drop in Utrecht! Hoog Catharijne is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland en het is helemaal vernieuwd. En als je hier nog niet genoeg geshopt hebt, kun je altijd nog winkelen in de binnenstad.

LEES OOK:

Beeld: gettimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen