Arizona x Adidas

Adidas originals komt met AriZona Iced Tea sneakers

adidas Originals en AriZona Iced Tea: het zijn merken die je vast allebei iets zeggen. Maar wat hebben de twee met elkaar te maken?

#adidasOriginalsxAriZona

adidas Originals en AriZona zijn de samenwerking aangegaan en komen nu uit met een supervette sneakercollectie! Je zal misschien wel denken, hoe kun je iced tea nou combineren met sneakers? Nou, de kleurrijke verpakking waar AriZona om bekend staat komt nu terug op de adidas Original sneakers.

De collectie is geïnspireerd op de vier meest geliefde smaken van AriZona Iced Tea: Green tea met Ginseng & Honey, Lemon tea en de Cowboy Cocktails: Mucho Mango en Watermelon. En dat zorgt voor opvallende en kleurrijke schoenen! Het is nu de tweede keer dat AriZona een collaboration lanceert met adidas Original.

Tips om je sneakers schoon te houden lees je hier!

adidas original x arizona

Design

Een goed paar sneakers kunnen je hele outfit on point maken, en zeker met deze colourful ones! Vooral door ze te combineren met deze leuke sweaters. De sneakermodellen die worden gebruikt voor de collaboration zijn de Continental Vulc en de adilette slide. De Continental Vulc sneaker komt in vier verschillende designs, die gebaseerd zijn op de vier verschillende smaken. Zo heb je ze bijvoorbeeld in het roze en turquoise met de bekende kersenbloesemprint, maar ook in wit met wat subtiele details, felrood of poppin’ yellow.

Slides

Naast de nieuwe sneakers, komen adidas Originals en AriZona Iced Tea ook nog met vier toffe adilette slides uit! Ook deze slides verwijzen naar de vier populairste smaken van AriZona.

Nu willen we natuurlijk allemaal deze super leuke schoenen hebben, en gelukkig je kunt deze kleurrijke schoenen nu al online bestellen! Welke sneaker van deze adidas Original x AriZona Iced Tea collectie is jouw favoriet? Laat het ons weten via Instagram @cosmogirl_nl.

adidas originals x arizona

LEES OOK:

Beeld: Adidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen