Victoria's Secret Fashion Show 2017

De mooiste looks van de 2017 Victoria’s Secret Fashion Show

It’s getting hot in here… En nee, niet omdat onze verwarming op standje fuego staat. Gisteren liepen de ultra knappe Victoria’s Secret modellen over de catwalk van de 2017 VS Fashion Show in Shanghai, en wij hebben de eerste beelden voor je!

Nederland was dit jaar weer goed vertegenwoordigd. Dutchies Romee Strijd, Sanne Vloet en Roosmarijn de Kok waren de lucky three die een plekje in de show wisten te bemachtigen. Enne, nog toffer: de show’s line-up is nooit zo divers geweest als dit jaar. In totaal liepen er 55 modellen mee, die samen 17 verschillende landen vertegenwoordigden. Way to go, Victoria’s Secret!

Save the date

Op de échte catwalkshow moeten we nog even wachten. Die wordt in de nacht van 28 op 29 november om 04.00 uur uitgezonden op Net 5. ‘Waarom in vredesnaam middenin de nacht?’ horen we je denken. Simpel: zodat we voor de eerste keer ever niet achterlopen op Amerika en gewoon meedoen met de wereldpremière. YASSSS!

Heb je het die nacht te druk met andere dingen, slapen bijvoorbeeld? No problemo. Op 29 november wordt de show nogmaals uitgezonden, maar dan om 22.30 uur.

Genoeg gekletst! Kwijl snel mee over de eerste beelden van de show in de fotogalerij hierboven.

Lees ook: Ga mee backstage bij de 2017 Victoria’s Secret Fashion Show

Fotografie: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen