Swimwear

Dit zijn de leukste webshops om swimwear te scoren!

Yes, swimwear season is begonnen! Bikini’s shoppen is ieder jaar een flinke uitdaging, maar er zijn een aantal winkels waar je altijd slaagt. Van printjes tot hoge broekjes: wij hebben de leukste webshops voor je op een rijtje gezet!

1. NAKD

We love NAKD! Niet alleen hun kleding is super trendy en affordable, maar hun bikini’s zijn dit ook! Je kunt eigenlijk elke mogelijke bikini vinden op deze site. Van basic zwart tot leopard, they got it all…

NAKD

2. Colourful Rebel

Hier vind je de meest on trend bikini’s van dit moment. Denk aan gekke neon printjes of juist leuke zachte kleurtjes. Een mega voordeel is dat de bikini’s er in veel verschillende maten verkrijgbaar zijn.

Colourful Rebel

Dit is hoe je een neppe webshop herkent! 

 

3. Hunkemoller

Waarschijnlijk shop je bij Hunkemöller voor bh’s en cute lingeriesetjes, maar wist je ook dat deze brand booming swimwear verkoopt? Momenteel hebben ze een collectie in samenwerking met Vivian Hoorn en de bikini’s stralen body confidence uit!

Hunkemoller

4. H&M

H&M is a real classic als het gaat om bikini’s. Ieder jaar komen ze weer met een superleuke en kleurrijke collectie. Ben je op zoek naar een leuke pastelkleurige bikini? Dan zit je dit jaar bij H&M goed.

H&M

Ben je een make-up lover? Dan moet je deze webshops checken!

 

5. Loavies

Nog zo’n website waarvan wij niet wisten dat ze ook té leuke swimwear verkopen! Loavies staat al een tijdje bekent door de leuke kleding die ze verkopen, maar wait ’till you see de bikini’s die je hier kunt scoren.

Loavies

Wist je al dat we 5x een bikini van Triangl mogen weggeven? Klik hier om mee te doen aan de winactie! 

 

6. Arket

Ben je iemand die iets meer geld aan bikini’s uitgeeft? Dan is Arket een merk die je zeker even moet bekijken! Ze verkopen verschillende stevige bikini’s in leuke printjes, kleurten en vormen!

Arket

7. Calvin Klein

Fan van Calvin Klein? Dan gaan de bikini’s je zeker niet teleurstellen! Momenteel hebben ze een nieuwe collectie vol met neon kleuren. Wij krijgen instant summer vibes van Calvin’s swimwear!

Calvin Klein

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen