Billie Eilish

Billie Eilish heeft een kledingcollectie voor mini Billies

Op haar Instagram had ze het al bekendgemaakt, maar voor de Billie Eilish-fans die het nog niet wisten: ze heeft een kledingcollectie voor kinderen gemaakt! Naast dat ze dus incredibly goed is in het maken van muziek, is ze ook nog eens de fashion inspiratie voor allemaal mini Billies.

Blohsh

Voor al haar merch (waaronder LP’s, CD’s, kleding en accessoires) heeft Billie al een store genaamd ‘Blōhsh’. De kleding die Billie verkoopt is vooral bedoelt voor fans van ongeveer dezelfde leeftijd als zij zelf is (17 jaar) tot ouderen. Vandaag is daar een grote verandering in gekomen, want ze heeft nu ook een kledingcollectie uitgebracht speciaal voor haar kleinste fans! Van baby’s tot bejaarden: vanaf nu kan iedereen er fashionable bij lopen.

Instagram

Op Instagram deelde Billie al een cute AF filmpje met achter de schermen beelden van de fotoshoot van haar nieuwe kledingcollectie. Take all our money, want dit is te schattig voor woorden! Misschien wel het ultieme cadeautje voor je kleine broertje/zusje/neefje/nichtje voor Sinterklaas of kerst?

LEES OOK:

Beeld: Instagram @billieeilish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen