Iedere week showen we een Celeb Look in het Lookbook. Na Nadia Palesa (MTV), Marly van der Velden en daarna Blake Lively hebben we dit keer.. Gaite Jansen in het CG! Celeb Lookbook!

Iedere maandag wordt er gestart met een nieuwe celeb in het Lookbook! Na Nadia Palesa (MTV), Marly van der Velden (GTST), DJ Miss Nine, columniste Dolshe Gulsen en actrice Kimberley Klaver, dit keer.. Gaite Jansen!

Gaite Jansen is een jonge actrice, maar is al een hele carrière op weg! Ze was al in de bios te zien in Lotus, Sonny Boy en Schemer. Wij kennen haar voor door haar eerste film op het witte doek: de verfilming van het Carry Slee-boek Lover of Loser.

Ze was niet alleen al veel in de bios te zien. Op tv speelde ze in de telefilm Coach, de dramaserie In Therapie en in SpangaS.

Gaite speelt binnenkort een van de hoofdrollenin het nieuwe project van Paul Verhoeven, The Entertainment Experience. Er worden twee films gemaakt in dat project, eentje met de hulp van het publiek en eentje door Paul Verhoeven zelf. Gaite is daarnaast nu ook nog eens student: ze is studeert aan de Toneelacademie in Maastricht!

Deze week kun je iedere dag een nieuwe outfit van Gaite checken in het CG! Lookbook. Alle Celeblooks vind je hier of even ‘Celeb Look‘ intypen bij het Lookbook-zoekbalkje!

Foto: fotograaf Janey van Ierland, visagist Bobby Renooij