Iedere week showen we een Celeb Look in het Lookbook. Na Nederlandse chicks Nadia Palesa (MTV), Marly van der Velden en daarna Blake Lively hebben we dit keer.. covergirl Emma Watson in het CG! Celeb Lookbook!

Iedere maandag wordt er gestart met een nieuwe celeb in het Lookbook! Na Nederlandse meiden Nadia Palesa (MTV), Marly van der Velden (GTST), DJ Miss Nine, columniste Dolshe Gulsen en actrice Kimberley Klaver, dit keer.. Emma Watson!

Emma Watson is pas 21, maar heeft er inmiddels al meer dan tien jaar acteren op zitten: wow! Emma werd bekend als de slimme Hermelien in Harry Potter, waarvan de eerste film uit kwam in 2001. Nu zijn we alweer acht Harry Potter films later, het laatste deel is nu uit op dvd.

Deze maand is Emma Watson onze CG! Covergirl & with very good reason!

De Harry Potter-trip is misschien afgelopen, voor Emma Watson is het ook gewoon een nieuw begin! Ze nam afscheid van haar lange Hermione-lokken, ging studeren en is klaar voor de toekomst! Niet alleen op acteergebied heeft ze in al die jaren veel geleerd, ook haar kledingstijl is nogal wat veranderd de afgelopen jaren.

Deze week kun je iedere dag een nieuwe (of juist gouden oude!) outfit van Emma checken in het CG! Lookbook. Alle Celeblooks vind je hier of even ‘Celeb Look‘ intypen bij het Lookbook-zoekbalkje!