CG! Lookbook: Celeb Look!

Iedere week showen we een Celeb Look in het Lookbook. Na Nadia Palesa (MTV), Marly van der Velden en daarna Blake Lively hebben we dit keer.. Lady Gaga in het CG! Celeb Lookbook!

Iedere week showen we een Celeb Look in het Lookbook. Na Nadia Palesa (MTV), Marly van der Velden en daarna Blake Lively hebben we dit keer.. Lady Gaga in het CG! Celeb Lookbook!

Iedere maandag wordt er gestart met een nieuwe celeb in het Lookbook! Na onder andere Nadia Palesa (MTV), Marly van der Velden (GTST), DJ Miss Nine, columniste Dolshe Gulsen en actrice Kimberley Klaver, dit keer.. Lady Gaga!

Wat is CG!’s Lookbook zonder Lady Gaga? Deze girl weet altijd op te vallen met haar extreme outfits en ziet zichzelf als een levend kunstwerk. Met hits als Just Dance, Poker Face, Born This Way en Bad Romance veroverde Lady Gaga binnen no-time de hele wereld. En in september is deze powergirl hier in Nederland voor haar The Born This Way Ball tour!

De zangeres vertelde tijdens een van haar concerten dat ze vroeger veel gepest is vanwege haar kledingstijl. Nu ze een van de best geklede artiesten in de wereld is (Lady Gaga stond op de best dressed list én de worst dressed list!) maakt het haar niet meer uit.

Wist je al dat deze Lady al haar outfits zelf ontwerpt? Als klein meisje wilde ze altijd al een modeontwerpster worden. Met haar kledingstijl wil Lady Gaga aan haar Little Monsters laten zien dat ze zich moeten kleden zoals ze dat willen!

Deze week showen we elke dag een leuke look van Lady Gaga in het CG! Lookbook. Klik hier om alle celeb looks te bekijken. Of gewoon even celeb look intypen in het zoekbalkje op Lookbook.

Foto: Tim Whitby/Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen