Checklist: 4x De gekste schoenen in de leukste outfits

Soms heeft iedereen wel van die dagen waarop je desperately op zoek bent naar een leuke outfit. Look no further! In dit artikel de opvallendste schoenen in de leukste outfits, voor iedereen die ze durft te dragen.

Unicorn Pink

Deze outfit is girly en stoer in één. Toffe metallic veterboots (die je overigens hier kunt kopen) gepaard met mom jeans en een groot vest om je lekker warm te houden – dat wil toch iedereen? En oh ja, de ketting laat ook zien dat jij een total girlboss babe bent.

Splash of Blue

Een toffe mix van ruitjes, knalkleuren, schattige uiteenlopende mouwen én een hartjes zonnebril. Cuteness alert! Toch straal je met deze outfit ook uit dat je super edgy bent, vooral door deze laarzenNice.

Fluffy & Yellow

Ondanks dat deze streepjes ons een beetje het Dalton-broertjesgevoel (van Lucky Luke, weet je nog) geven, zijn wij toch een beetje verliefd op het shirt. Vooral  in combinatie met de pluizige sneakers! Het bont kan er wel weer af, hoor, als je even geen zin hebt om extra te zijn ;-).

Quicksilver

Welcome to the future! Deze laarsjes geven een lekker robotachtige vibe, vooral samen met de rest van de witte items. Een meisje kan nooit genoeg witte items in haar kledingkast hebben, am I right?

Lees ook: Blog Frankee: Het Kreng en de Noot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen