Vorige week woensdag was het zover: winnares Didi van Catz zat front row bij de Coolcat fashion show, en mocht na afloop dansers Anna-Alicia & Juvat van So You Think You Can Dance en Luciano van de film Body Language ontmoeten! Ook ging ze naar huis met een Coolcat cheque ter waarde van honderdvijfig euro shoptegoed. Hoe gaaf is dat?

Natuurlijk waren wij heel benieuwd naar de zomercollectie van Coolcat. Cosmogirl Anouk was live aanwezig om deze te checken.

Het kan niet anders dan dat Didi een te gekke avond heeft gehad! Ik zelf vond het in ieder geval heel cool. Front row had ik een perfect uitzich op de collectie, die heel divers was. Of je nou stoer, girly, sporty, flirty of casual bent, voor elke meisje (en jongen natuurlijk) zat er wel wat tussen.

De Coolcat collectie werd geshowd door geweldige dansers, waaronder Anna-Alicia, Juvat en Luciano. Door de supervette dancemoves en de muziek kon ik haast niet stil blijven zitten op mijn stoel. Op zo’n moment zou ik zelf ook wel op het podium willen staan dansen. Maar ik heb mezelf er van overtuigd dat dit toch niet zo’n goed plan was, haha. Gelukkig kon je na afloop van het event nog even je moves showen op de dansvloer, en zo stond Didi samen met een vriendin te stralen naast Juvat en Anna-Alicia.


Anna-Alicia


Juvat & Anna-Alicia

Didi mocht na afloop van het evenement backstage chillen met de SYTYCD-dansers. Ze kreeg uitgebreid de kans om ze alles te vragen wat in haar opkwam.

Anna-Alicia vertelde dat ze nog steeds verbaasd is als mensen op straat haar herkennen. “Ik ben toch een beetje So You Think You Can Dance ingerold”, merkte ze op. “Ik zag dansprogramma’s altijd als iets voor beginnende dansers. Zelf dans ik al veel langer. Maar toen ik mijn baan verloor, deed ik mee aan een dance battle. Daarna stond ik ineens in SYTYCD. Ik heb nu gezien dat programma’s als SYTYCD veel mensen bereiken. Jongeren raken geïnspireerd en gaan dansen. Dat motiveert mij enorm.”

Juvat vertelde Didi dat het bij dansen eigenlijk maar om één ding gaat: passie. “Het maakt niet uit hoe je danst, als je het maar doet met passie. Dan vind ik het gelijk goed

Volgens Anna-Alicia ben je nooit te oud om te gaan dansen. Het is echt niet zo dat je per se als klein kind aan klassiek ballet moet hebben gedaan. Juvat is het er helemaal mee eens. “Hoe oud denk je dat ik was toen ik met dansen begon? Ik was 15. Ik ben 23, dus reken maar uit hoe lang ik pas bezig ben.”

Conclusie: You’re never too old to learn!

Winnares Didi (links) met Juvat & Anne Alicia!

Wil jij de nieuwe collectie met eigen ogen bewonderen? Loop dan eens een van de Coolcat stores binnen, want een deel van de collectie hangt nu al in de winkels!