Arianagrande

De bikini die Ariana Grande op haar vakantie droeg kun je gewoon online scoren voor een koopje

Geloof het of niet, maar Ariana Grande – aka queen of pop – heeft op haar vakantie een bikini gedragen die je daadwerkelijk zelf ook kunt veroorloven. I see it, I like it, I want it, I got it.

Bikini Ariana Grande

De zangeres nam een tripje naar Hollywood’s favoriete quarantaine spot ‘Amangiri’, een vijfsterren hotel in Utah waar vaak ook celebs als Justin Bieber en Kylie Jenner te vinden zijn. Terwijl Ari met geld smeet als het ging om haar vakantie suite (het kost letterlijk meer dan 4.000 dollar per avond), kostte haar bikini een (héél) stuk minder!

Op Instagram zagen we hoe Ari genoot van haar holiday (waarschijnlijk samen met haar nieuwe boyfriend Dalton Gomez) in deze cute groene bikini.

Ariana Grande
ariana grande

Shoppen

De top die Ariana draagt komt van de super trendy online winkel ‘White Fox Boutique’ en kost maar… wait for it… €30,95! Toen dit eenmaal bekend was, was de groene bikinitop natuurlijk binnen .05 seconden uitverkocht. Maar no need to be sad, want de bikini is wél nog beschikbaar in de kleuren zwart, geel en wit.

Doe ook de quiz: Welk model bikini past het beste bij jou?

ariana grande bikini
Moana bikini top mint €30,95

We kunnen op de foto’s niet zien welk broekje Ari aanheeft, maar we kunnen er wel vanuit gaan dat ze het matchende groene broekje aanheeft. En die is er nog wel in een aantal maten!

Be quick, want voor je het weet is ALLES uitverkocht.

ariana grande bikini
Del Marcos bottoms mint rib €29,95

Andere opties

Toch liever geen grote hoeveelheid aan verzendkosten hoeven te betalen? Dan kun je bijvoorbeeld ook voor deze vergelijkbare bikini’s gaan!

Check ook: 11x Bikini’s onder de 20 euro

ariana grande bikini
Hollister geribbelde bikinitop €33,99 ASOS
ariana grande bikini
Geribbeld bikinitopje neon groen €19,99 ASOS

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen