Dua Lipa

De nieuwste kledingcollectie van Dua Lipa is nu te koop!

Dua Lipa komt weer met een nieuwe kledingcollectie in collaboration met Pepe Jeans London! Deze keer staat de collectie volledig in het teken van haar nieuwste album ‘Future Nostalgia’. Dus je kunt vast al bedenken wat voor soort style kleding we kunnen verwachten…

#DuaForPepe

Het is niet de eerste keer dat Dua Lipa een collab heeft met Pepe Jeans London. Vorig jaar september bracht ze ookal een kledingcollectie uit samen met het kledingmerk. Ook deze keer zal de collectie geïnspireerd zijn op de fashiontrends uit de late ’80 en early 90’s, helemaal in het thema van haar nieuwste album ‘Future Nostalgia’ dus!

In de collectie zit cropped knitwear, bodycon dresses en metallic rokjes. Niet te vergeten het nostalgische kleurenpallet met lekker veel kleur. Vanaf vandaag is de volledige collectie hier te koop, so be fast!

Future Nostalgia

Dua’s song Don’t Start Now hoort bij haar nieuwe album, waarvan ze de titel op een wel héél speciale manier bekend heeft gemaakt. Namelijk met een tattoo! Op haar Instagram plaatste ze een foto van zichzelf in bikini met daaronder de tekst ‘swipe for new album title’. De volgende foto was een foto van haar tattoo met de tekst ‘Future Nostalgia’. Op 7 mei 2020 treed ze voor het eerst op in de Ziggo Dome in Amsterdam, dus dan kunnen we allemaal uit volle borst meezingen met haar nieuwe album die op 3 april 2020 uit komt.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @dualipa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen