Wie droomt er nou niet van een mooie Prada tas? Helaas vindt onze portemonnee deze droom iets minder leuk. Maar we hebben goed nieuws! Prada is namelijk een samenwerking met Adidas aan gegaan, waardoor je echte Prada tas voor een reasonable prijs kan kopen. En dat niet alleen, de twee merken komen ook samen uit met een paar schoenen. Wanna know more? Keep on reading!

High fashion and sport

Het is niet voor het eerst dat een high fashion merk een samenwerking aangaat met een sportmerk. Zo werd eerder deze maand bekend gemaakt dat er ook een samenwerking tussen Dior en Nike komt, die samen met een sneakercollectie uitbrengen. De geruchten over Adidas en Prada gingen ook al langer in de rondte, en vandaag is het zover! Vogue deelde de eerste beelden van de nieuwe collectie.

#Pradaforadidas

De collectie van Prada en Adidas bestaat uit de superbekende Superstars sneakers en een tas. De limited edition sneakers zijn volledig wit met het zwarte logo van Prada en Adidas erop gedrukt. Er zijn maar 700 sneakers gemaakt, dus je moet wel snel zijn als je ze wilt hebben! Ook leuk: op elke schoen staat het exacte nummer. gedrukt Dus stel jij hebt het allereerste paar, dan heb je schoen 001/700.

Om de look bij je Superstars helemaal af te maken, komen de merken ook nog met een bowlingtas uit. Deze tas zal ook helemaal wit zijn met zwarte details en het logo van Prada en Adidas.

 

Verkrijgbaarheid

Zowel de sneakers als de tas zijn vanaf 4 december verkrijgbaar in geselecteerde Adidas en Prada winkels en op Prada.com. Hoeveel de items precies gaan kosten is nog niet bekend, maar daar zullen we snel genoeg achterkomen.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @prada