Sims

Deze designer items kun je nu bij je Sims aantrekken

Ben jij verslaafd aan de Sims én kun je geen genoeg krijgen van fashion? Dan wordt je droom werkelijkheid. Een community van content creators, de Simstagrammers, hebben ervoor gezorgd dat dit een droomwereld voor modeliefhebbers is geworden. Wat we hiermee bedoelen? Dat je nu items van onder andere Dior, Mugler en Chanel bij je Sims aan kunt trekken!1!!1!

Couture meets Sims

Sims is by far the best game ever! Maar ook heel gevaarlijk, want voor je het weet zit je vijf uur achter elkaar te Simsen… En al helemaal nu je van jouw Sim een echt fashion icon kunt maken. Vergeet je droomhuis bouwen, moordplannen maken, baby’s maken of beroemd worden: je Sim in Chanel is alles wat je nu nog wilt.

Check hier wat dé trendkleur is van dit moment!

Simstagrammers

Een nieuwe generatie content creators, die zichzelf de ‘Simstagrammers’ noemt, maken onze droom werkelijkheid. Waar we dromen van rond paraderen in designer items, maar ze – in de meeste gevallen – niet kunnen betalen, brengen de Simstagrammers deze droom naar de virtuele wereld. In het spel creëren ze digitale versies van hun favoriete ontwerpen van modehuizen als Valentino, Bottega Veneta of Chanel. Waar je je Sim vroeger een saai jurkje of t-shirt aantrok, kun je deze nu door de virtuele buurt laten paraderen in je gedownloade couture creatie. Alle kledingstukken die de Simstagrammers maken zijn gemakkelijk te downloaden via de links op hun Instagram-account.

Met gala

Ook het Met Gala is net zoals veel andere evenementen verschoven of gecanceld vanwege het coronavirus. Maar niet getreurd! Download de virtuele Met Gala-package en beleef the biggest event van de mode-industrie virtueel op 4 mei in jouw favo designer jurk!

The Sims 4

Altijd al The Sims 4 willen hebben? Of ben je toe aan een leuk, nieuw spel? Grijp je kans, want The Sims 4 heeft nu 75% korting! EA Games helpt ons een handje mee om door de quarantaine heen te komen en geeft een fikse korting op het spel. The Sims 4 Digital Deluxe kost nu nog maar €12,49 in plaats van €49,99!

Tot wanneer de actie loopt is niet bekend, dus wees er snel bij! De game kun je hier kopen.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @idsims
Bron: Vogue

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen