Tas

Deze tassen zijn stijlvol, chique én betaalbaar!

Kijk jij ook wel eens jaloers naar alle influencers en celebs die paraderen met (alweer) een nieuwe peperdure tas aan hun hand? Voor de meeste mensen is een echte Hermès of Chanel toch een beetje (heel erg) overpriced. Maar dat is geen reden om zelf geen stijlvolle en luxueuze tas te dragen. Met deze tassen krijg jij net zo’n chique uitstraling als de rich and famous, maar dan voor een iéts kleiner prijsje.

Elegant en vrouwelijk: de Zebra tas

Wanneer je kiest voor een Zebra tas, krijg je niet alleen een sierlijke shopper maar ook nog een bijpassende clutch cadeau. Twee voor de prijs van een! Deze shoppers komen in tien verschillende kleuren. Je vindt er dus altijd wel eentje die goed past bij jouw garderobe.

Zebra Trends Natural Bag Kartel Xl Pastels Yellow

Kwaliteit en klasse: de Burkely bag

Of je nu gaat voor een klassieke vintage Burkely of voor een modieuze minibag van dit sterke merk; in alle gevallen ben je er zeker van dat jij stijlvol voor de dag komt. Deze tassen zijn niet alleen duurzaam omdat ze van zulke goede kwaliteit zijn, maar ook nog eens erg budgetvriendelijk.

Burkely Croco Cody Citybag Green 1

Cowboysbag: celebrity onder de tassen

Dat Cowboysbags meest populaire tas gewoonweg ‘The Bag’ heet is eigenlijk heel logisch. Dit is misschien ook wel gewoon dé ultieme tas. Maar wist je dat deze tas ook in een iets kleinere (en dus goedkopere) versie komt? Deze variant heet dan natuurlijk ‘The Little Bag’.

Cowboysbag 1030 320 Voorkant

LEES OOK:

*Advertorial*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen