McDonald's geel met zwarte hoodie en vraagtekens

Deze twee merken hebben samen een supertoffe merch outfit gemaakt!

Er is dit jaar misschien geen cadeaukalender van McDonald’s, maar dat betekent niet dat ze ons met lege handen achterlaten. De fastfoodketen heeft namelijk samen met kledingmerk BALR. merch ontworpen die alleen vandaag beschikbaar is!

McDonald’s x BALR.

Had jij deze collab zien aankomen? Wij in ieder geval niet, maar het resultaat is supervet. McDonald’s heeft de merch speciaal gedropt om fans te verrassen tijdens deze feestmaand. De collectie bestaat uit een complete outfit: van sokken tot een pet, van sneakers tot een T-shirt en van jeans tot een tof denim jack.

BALR en McDonald's Collab outfits

Exclusief

De nieuwe merch is écht exclusief, want slechts twee mensen zullen de outfit in handen krijgen. Er zit namelijk een winactie aan verbonden, waar je alleen vandaag, op 1 december, aan mee kunt doen! Je kunt de BALR.xMcDonald’s outfit winnen door XMASters games te spelen in de app van McDonald’s. Niet gewonnen? No worries. De komende 22 dagen staat er iedere dag een nieuwe game klaar, waarmee je weer andere collector’s items kunt winnen.

Check hier met welke machine je thuis McFlurry’s kunt maken!

 

Meer merch

Is McDonald’s niet helemaal jouw ding op het gebied van fashion? Er is zijn nog veel meer merken die leuke merch verkopen! Shop bijvoorbeeld de fancollectie van Zeeman of bekijk de sneakers uit de collab tussen Reebok en Cardi B. Ook is de collectie van Justin Bieber nog beschikbaar bij H&M. Genoeg keuze dus!

Bron: McDonald’s | Beeld: McDonald’s en Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen