Ben jij een échte Disney-fan, en ben jij ook niet bang om dit te uiten? Dan hebben wij de ultieme website voor jou gevonden! Hierop vind je namelijk allerlei fashion items, die tot in werkelijk elk detail Disney-proof zijn gemaakt. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Disney X Irregular Choice

Irregular Choice heeft winkels in Engeland in Australië, maar shipt via hun website gelukkig ook worldwide. De winkel verkoopt nogal opvallende fashion items, waarmee niet iedereen zomaar de deur uit zal lopen. Toch is hun Disney collectie eentje die ervoor zal zorgen dat bij alle Disney-lovers hun mond wagenwijd zal openvallen.

De lijn bestaat uit drie fashion items: tassen, panty’s en… SCHOENEN! En let me tell you something, die zijn A-MAZING. Helaas moet je er wel wat centjes voor neerleggen (lees: zo’n €200 – €300 per paar), maar dan heb je wel schoenen aan je voetjes die je niet snel bij iemand anders zal zien! De schoenen zijn tot in detail afgewerkt, zijn in verschillende Disney-thema’s verkrijgbaar en zijn zeker one of a kind.

Misschien – na even sparen – aan jezelf cadeau doen volgend jaar met kerst? 😉 Hier vind je wat cheapere opties voor kerstcadeaus!

 

Hoe gaaf zijn deze?!

disney

 

Check die hak!

disney

disney

disney

disney

Je hak is gewoon het hoofd van Mulan. Like what?!

disney

Doe ook de quiz: welke Disney boy is jouw soulmate?

disney

Hoe verzin je het?!

disney

En naast schoenen hebben ze dus ook nog tassen en panty’s van Disney! Hier vind je nog meer panty’s.

disney

disney

disney

Van alle markten thuis

Ben je nou niet zo van Disney, maar bijvoorbeeld wel een mega fan van Kerstmis? Of houd je gewoon van super schattige schoentjes? Ook dan kan je op de website van Irregular Choice helemaal losgaan. Voel je net een prinsesje en steel de show!

kerst

Verbaas iedereen die je tegenkomt met deze schoenen. Er zit gewoon een snowglobe in de hak!

kerst

kerst

kerst

Welk paar is jouw favoriet?

 

LEES OOK:

Beeld: Irregular Choice