sissy boy

Dit weten we over de comeback van Sissy-boy

De Termeer Groep is de nieuwe eigenaar van Sissy-Boy en opent deze week een nieuwe winkel! In Den Bosch zal de keten – die nu helemaal vernieuwd is – als eerste een doorstart maken.

Verandering bij Sissy-boy

Sissy-Boy ging werd afgelopen april failliet verklaard, maar komt nu weer back! De winkel blijft zoals we ‘m kennen, maar met een heleboel nieuws erbij. Zo gaat horeca vanaf nu ook een grote rol spelen. In het vernieuwde pand komt dan ook een Sissy-Boy Daily. De winkel in Den Bosch gaat misschien als eerste open onder de nieuwe Nederlandse eigenaar, maar het merk is al aan het onderzoeken waar ze nog meer kunnen vestigen. Zo geeft de Termeer Groep aan dat ze zich willen gaan focussen op ‘kernsteden waar beleving centraal staat’.

Naast de fysieke winkels, zijn er ook plannen om internationaal een webshop te lanceren. Wanneer deze webshop precies online gaat is nog niet duidelijk, maar de verwachting is volgend jaar.

De overname Sissy-Boy

Eén dag nadat Sissy-Boy failliet was verklaard, nam de nieuwe eigenaar de Termeer Groep het merk over. ‘Sissy-Boy heeft een grote toegevoegde waarde in de winkelstraat. Sissy-boy is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Al meer dan vijfendertig jaar staat het voor inspiratie en brengt het haar klanten een breed scala aan producten.’

Opening

Op donderdag 28 november gaat de Sissy-Boy winkel in Den Bosch open aan de Verwerstraat. En laat nou net de dag erna meteen Black Friday zijn!

 

LEES OOK:

 

 

Beeld: Instagram: @sissyboy1982

Bron: FashionUnited

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen