dr martens

Dr. Martens is jarig en viert dat met een verjaardagscollectie in samenwerking met déze ontwerper!

Wie jarig is trakteert en dat doet Dr. Martens door iedere maand een nieuwe schoen te lanceren in samenwerking met een ontwerper! Dr. Martens bestaat dit jaar 60 jaar en dat moet goed gevierd worden. Samen met twaalf innovatieve merken, brands en ontwerpers werkt het merk aan twaalf verschillende edities van de Original 1460-laars. Heel 2020 zal er iedere maand een nieuwe variant uitkomen die dankzij een samenwerking ontworpen is. De aftrap was met  het Japanse streetwear merk A Bathing Ape en deze maand is het de beurt aan de iconische Belgische ontwerper Raf Simons!

Dr. Martens X Raf Simons

Zowel het schoenenmerk als de Belgische ontwerper gaan waaaaay back. Muziek, kunst en jeugd subculturen is iets waar beiden merken sterk door beïnvloed worden en na een hele mooie eerste én tweede samenwerking, kon een derde ook niet ontbreken.

Raf Simons heeft het 1460 model een punk-inspired look gegeven. Een zachtleren bovenlaag, nikkelringen die de schoen versieren en beiden merknamen gegraveerd aan de zijkant van de schoen maken dat wij dit model aan onze Dr. Martens stash toe willen voegen!


Gister is de tweede editie van dit jaar live gegaan en dit zegt ontwerper Raf Simons er zelf over: ‘Deze interpretatie van de 1460 laars stimuleert je om het je eigen te maken. Je kunt het personaliseren door bedels toe te voegen, of ze houden zoals ze zijn’.

dr. martens

LEES OOK:

Beeld: Instagram @drmartensofficial

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen