Dua Lipa

Dua Lipa is het nieuwe gezicht van Pepe Jeans

Pepe Jeans London heeft Dua Lipa als nieuwe Global Brand Ambassador geïntroduceerd! De zangeres zal voor het eerst te zien zijn in haar nieuwe rol in de Pepe Jeans voorjaar/zomercampagne van 2019.

Pepe Jeans campagne

Deze campagne is een eerbetoon aan het erfgoed van Pepe Jeans, dat een van de eerste Britse merken was die een opvallend modieus perspectief op denim introduceerde in 1973. Daarom shined Dua nu ook in hot denim op meerdere zwart-wit foto’s. En denim is ook nog eens helemaal de trend op dit moment! #DUAFORPEPE

Dua Lipa Pepe Jeans

Dua Lipa Pepe Jeans

Dua Lipa

Dua Lipa is nog maar 23 jaar oud maar heeft nu al een heleboel bereikt in de muziekwereld. Na haar debuutalbum ‘Dua Lipa’ in 2017 schreef ze onder andere geschiedenis met nominaties in vijf (!) categorieën voor de BRIT Awards 2018. Hiermee was ze de eerste vrouw die zoveel nominaties kreeg en won toen ook nog de awards voor ‘Best British Female Solo Artist’ en ‘Best British Breakthrough Act’. Dit jaar is ze genonimeerd voor nóg eens vier BRIT Awards!

Daarnaast blijft ons maar verbazen met nieuwe muziek, en nu dus ook nog eens Global Brand Ambassador van Pepe Jeans. Dua is on a roll!

Dua Lipa Pepe Jeans

Dua Lipa Pepe Jeans

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen