Winterjas

Een lekkere warme winterjas, ook nu nog!

Weet je nog, vorige week? Toen het zo verschrikkelijk koud was, compleet met sneeuw en ijs? Was jij net al gelijk op zoek naar een goede winterjas die zelfs die kou aan kon? Het blijft natuurlijk onwijs lastig dat je niet even de stad in kan lopen om een winterjas te scoren. Je kunt niet even een winkel binnenlopen en een jas uit het rek trekken.

Maar we’ve got something dat net zo fijn is, of misschien nog wel beter: een online winkelstraat! Dit is een online shop waar echt alle bekende (en minder bekende) merken te koop zijn.

Online shoppen is wel zo fijn

Oké, we know, het is nóg fijner om met je vriendinnen een dagje de stad in te gaan en alles te passen wat je tegenkomt. Even een lekkere lunch tussendoor of een latte macchiato. Maar goed, dat zit er nog even niet in. En dan is online shoppen, zeker in een online winkelstraat, the next best thing.

Voor een fijne winterjas kun je goed terecht bij het merk Krakatau. Nog nooit van gehoord? Wij ook niet, maar zijn inmiddels fan!

winterjas
Afbeelding: Winkelstraat.nl


Deze jas is niet alleen geweldig om te zien, maar ook nog eens heerlijk warm. Maar ja, dat kun je verwachten hè, van een merk dat oorspronkelijk uit Rusland komt! Toch zijn de jassen van Krakatau ook heel geschikt voor onze Nederlandse winters en zelfs als je ooit weer op wintersport gaat, kun je hiermee prima de piste op. Meestal zijn winterjassen namelijk erg zwaar en dat zijn de jassen van Krakatau nu net niet. Ze dragen heerlijk comfortabel en door de ademende stof krijg je er ook nog eens geen vieze zweetnek in.

De jassen zijn er in zowel dames- als herenmodellen. Perfect dus om bijvoorbeeld in te matchen met je boyfriend ;-). Zeker de sale is een grote aanrader!

winterjas
Afbeelding: Winkelstraat.nl

*Ingezonden artikel

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen