Het is weer zo ver! Het fashionable muziek spektakel van Tommy Hilfiger doet onze hoofdstad weer aan. Nog geen plannen op 30 mei? Dan is dit the place to be!

Het Hilfiger Denim Live event zal plaatsvinden in poptempel Paradiso te Amsterdam en heeft een line-up waar je U tegen zegt. Tijdens dit event sta je te dansen op de muziek van grote namen uit de muziekwereld maar ook het minder bekende aanstormend talent is goed vertegenwoordigd. Naast Nederlandse artiesten zullen er op deze avond ook veel Amerikaanse artiesten te zien én te horen zijn.

Mr. Hilfiger himself is erg enthousiast over de aankomende editie van Hilfiger Denim Live in Amsterdam: “Deze evenementen zijn uniek. Hier komen fashion, muziek, jeugdige energie én individualiteit samen en vormen een perfecte mix.”

Tijdens deze avond kun je muziek verwachten van o.a. de Smith Westerns uit Chicago, de Amsterdamse rockers van Go Back to the Zoo, DJ-collectief Spacegirls, Mr Wix en many more!

Kaartjes voor dit evenement kosten €15 plus €3,50 voor een lidmaadschap van Paradiso (mocht je al een maand- of jaarlidmaadschap hebben bij Paradiso vervallen deze kosten). De kaarten zijn te koop via de website van Paradiso.