Check hier onze mini-interviews met de stylish meiden van de fashion challenge shoot.

Naam: Kaat Bosch
Leeftijd: 15
Wat vond je van de styling? Heel erg mooi, het was wel echt iets wat ik zelf zou dragen, vooral die play suit vond ik helemaal geweldig.
Wat is jouw stijl? Heel erg gemengd. Vaak kies ik wel meer voor wat girly achtige outfits.
Favo winkels: Zara, American Apparel & Urban outfitters.
Stijlicoon: Ik heb geen stijlicoon, maar ik kijk wel de hele dag door op tumbler naar allemaal coole modellen pics.
Tip om jouw stijltje na te apen: Draag roze lippenstift om je outfit helmaal een girly gevoel te geven en cute oorbellen kunnen daar ook niet bij missen.
Favo wintertrend: kniekousen vind ik heel leuk om weer te gaan dragen.

Naam: Marsha Webster
Leeftijd: 19
Wat vond je van de styling? Super! Ik zou niet zo snel op deze combinatie komen,maar het is zeker wel iets wat ik zou dragen. De legging en schoenen zijn zeker een must have voor mij.
Wat is jouw stijl? Mijn stijl is elke dag anders. Ik probeer het liefst zo veel mogelijk uit en mix mijn look met af en toe vintage. De ene keer tuttig met een jurkje en de andere keer ga ik voor een coole baggy jeans.
Favo winkels: River island en New Look.
Stijlicoon: Kelis, ik vind haar stijl niet alleen cool maar ook gewoon hoe zij is.
Tip om jouw stijltje na te apen: Ik draag altijd hakken! Maar dat probeer ik dat wel zo te combineren dat er ook iets stoers in mijn outfit zit. Waardoor je een stoere maar tegelijk vrouwelijke look krijgt.
Favo wintertrend: de leren broek.

Naam: Rose
Leeftijd: 16
Wat vond je van de styling? Leuk! Het geruite jasje en de sneakers zou ik zelf wel kopen.
Wat is jouw stijl? Mijn stijl is soort van indie, ik draag vaak zwart en andere donkere kleuren. Mijn outfit combineer ik altijd met opvallende sieraden en sneakers eronder. Hakken durf ik namelijk nooit te dragen omdat ik er niet zo goed op kan lopen.
Favo winkels: Bershka, New look & River island.
Stijlicoon: Ik heb meerdere stijliconen, maar niet echt eentje. Taylor vind ik wel cool.
Tip om jouw stijltje na te apen: draag een rock shirt zonder mouwen met een skinny eronder. Om je look af te maken teken je wenkbrauwen en breng wat eyeliner op je ogen aan.
Favo wintertrend: Zeker weten de sleehak met nepbont. Die vind ik echt heel cool.

Naam: Celesta Denekamp
Leeftijd: 20
Wat vond je van de styling? Heel anders dat ik zelf zou dragen, maar wel heel leuk. Ik vond de combi van een rokje met kniekous en boots wel heel stoer.
Wat is jouw stijl? Heel verschillend, het ligt aan hoe ik mij voel op een dag. Ik kan gaan voor stoer tot meisjesachtig. Van preppy tot boyish. Wél probeer ik altijd tweedehands kleding toe te voegen bij mijn outfit. Dat zijn vaak wel wat uniekere stukken.
Favo winkels: Zara en cheap fashion (tweedehands winkel)
Stijlicoon: Kate moss
Tip om jouw stijltje na te apen: Is je outfit al vrij druk, hou je sieraden dat juist rustig en andersom. En probeer zoveel mogelijk uit, doe dingen die je normaal niet zou durven.
Favo wintertrend: Ik ga deze winter voor de knielaars,leren broek en wollen sjaalen.

Naam: Lidwien Groeneveld
Leeftijd: 16
Wat vond je van de styling? Leuk, kant zou ik wel dragen, de jeans blouse ook want deze is lekker stoer, dat is wel mij. Heb niet vaak een jurkje aan.
Wat is jouw stijl? Heel verschillend. Ik draag heel veel tweedehands. Donkere kleuren vind ik heel mooi, bruintinten. Ik look is vaak een beetje boho met clarcks of sneakers eronder. Laarzen zie je mij niet zo snel dragen.
Favo winkels: Episode & Monki
Stijlicoon: Ik vind Kate Moss heel cool, maar ik haal vooral mijn inspiratie van blogs en festival foto’s.
Tip om jouw stijltje na te apen: Combineer tweedehands wollen truien met een coole jeans. Haartip: weet je niet wat je met je haar moet draag dan een band in je haar. Met los haar of opgestoken in een knot!
Favo wintertrend: Oversized wollen truien.

Naam: Lisa
Leeftijd: 14
Wat vond je van de styling? Erg leuke kleding! Ik zou het alleen zelf niet zo snel aantrekken naar school.
Wat is jouw stijl? Urban classy, ik draag vaak bloesjes & jasjes gecombineerd met een jeans. Rokjes of jurkjes draag ik eigenlijk nooit.
Favo winkels: River Island (loopt voor op trends), asos.com, welovefashion.com en Supertrash.
Stijlicoon: Rihanna, het past bij haar wat ze aan heeft
Tip om jouw stijltje na te apen: Mijn stijltip zijn snood’s/colshawls, dit zijn lange gebreide shawls aan een stuk die je dan een paar keer omslaat, ze maken je outfit meteen wat meer winters.
Favo wintertrend: colour blocking, hier kun je zóveel mee en je kunt het ook nog heel eigen maken.