pareltrend

FASHION TREND: DE PAREL

Dit voorjaar zul je ze steeds meer gaan spotten de – kleine, door weekdier gemaakte, ronde – parels. De perfecte finishing touch bij je lente outfit! En bij het dragen van dit kleine detail, voel jij je een echte queen.

Parels

Eerder deze week schreven we al over een terugkerend item uit de jaren ’90, namelijk het haarspeldje. Tegenwoordig wordt deze haaraccessoires versierd met (yep, told you) parels. Om er net zo fabulous uit te zien als The Little Mermaid wanneer zij dit door zee gecreëerde sieraad draagt, hebben wij vijf must-have accessoires uitgezocht die jouw outfit een elegante boost zullen geven!

1. Ear candy

Makkelijk, snel en niet weg te denken uit je sieraden doosje: oorbellen! Door schattige oorbellen met parels te dragen maak je jouw outfit snel en gemakkelijk lekker classy.

pareltrend

Gouden oorbellen met oesterschelp en parel €8,49 GLAMOROUS via ASOS

 

2. Dé it-bag

Een tas maakt je outfit vaak helemaal af, en als -ie er zo uit ziet als deze kan dat haast ook niet anders! Voor wie klein en bescheiden wil blijven, maar toch een statement wilt maken, is dit kleine pareltasje de perfecte accessoire voor bij je outfit!

parels

Tas met hengsel versierd met parels €38,99 TRUE DECADENCE via ASOS

 

3. Haarspeldjes

Grote kans dat je deze -terug van weggeweest- accessoire al voorbij hebt zien komen in dit artikel, maar het haarspeldje voorzien van parels hoort natuurlijk ook in dit rijtje thuis!

pareltrend

Rechthoekige haarspeld parels €8,95 MYJEWELLERY

 

4. Buttons

Voor de wat creatievere lezers onder ons konden parelknopen niet ontbreken!
Een leuk detail voor als je graag zelf je eigen kleding maakt, of je kleding wilt pimpen.

pareltrend

Parelknopen in bloemvorm €6,49 per stuk MYXLSHOP.NL

5. Arm candy

Het mooie lenteweer is weer in aantocht en dat bekent korte mouwen! Een fijn armbandje met een klein pareltje dient als perfecte arm candy.

pareltrend

 

Witte armband met parel en kralen €8,95 MYJEWELLERY

 

Zit er niets voor jou bij? Check dan deze webshops!

 

LEES OOK:

Fotografie: ASOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen