Wireless BH

Fashion: Wat is een wireless BH

Heb jij soms ook zo’n last van een BH die niet lekker zit? Annoying! Het kan natuurlijk zo zijn dat je de verkeerder maat BH draagt want uit onderzoek blijkt dat tot wel 80% van de vrouwen de verkeerde BH maat draagt! Maar sommige van ons zullen gewoon simpelweg nooit gewend raken aan dat stuk ijzer tegen je lijf. Voor al deze girls is er (tromgeroffel…) de wireless BH! Hallelujah!

hallelujah wireless bh

Wat is een wireless BH?

De wireless BH (of soms ook softcup BH genoemd) is een super comfortabele beha met beugelloos design. Er zit dus geen ijzeren beugel in verwerkt en dat heeft veel voordelen. Zo zit hij veel comfortabeler, want een BH met beugel kan soms pijn doen als de beugel tegen je huid schuurt en ook slijt een beugelloze beha minder snel.

Lees ook alles over de juiste BH maat opmeten.

Geen vormloos ding

Misschien denk je nu ‘Een beha zonder beugel is vast een soort lelijke sport-BH’. Maar een wireless BH hoeft echt geen saai vormloos ding te zijn. Bij verschillende merken en winkels vind je super mooie items die er gewoon uit zien als een beugel-beha, maar toch wireless zijn. Jeee!

Lees ook: De mooiste wireless BH’s kopen doe je hier!

Dit zijn de kernmerken van een wireless BH

De wireless BH is vaak ontworpen met zachte voorgevormde comfortabele cups, zachte niet-knellende schouderbandjes en dus zonder hardware. Vaak is de beha gemaakt van lichtgewicht materialen met veel stretch waardoor het zeker niet knelt.

Voor wie is de wireless BH ideaal?

Voor girls die een beugel BH echt niet lekker vinden zitten, is de wireless BH echt een uitkomst, want: super comfi en ook nog eens heel erg fashionable! Maar ook voor zwangere meiden bij wie hun borsten heel snel groeien kan een beugellozen BH een verademing zijn omdat BH’s met beugel dan heel snel kunnen gaan knellen. Kortom go for comfy!

LEES MEER:

Fotografie: giffy, unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen