OMG! H&M heeft aangekondigd dat Giambattista Valli hun nieuwe guest designer wordt! En morgen worden al de eerste items gedropt!

Giambattista Valli

Giambattista Valli lanceerde zijn merk in 2005 in Parijs, waar hij vanuit Italië naar toe was verhuisd om zijn droom te realiseren. Zijn naam is tegenwoordig a big one binnen de fashion industrie. Hij heeft jurken gemaakt voor grote namen als Rihanna, Ariana Grande en Emma Stone, en nu dus ook een collectie voor H&M gecreëerd!

Giambattista Valli x H&M

Door de samenwerking met H&M wil Giambattista Valli nu zijn collectie ook naar het bredere publiek brengen en komt ook zelfs met een mannencollectie. Op deze manier kan nu iedereen zich kleden als een glamorous superstar.

Ook al zijn de items nou nog steeds niet bepaald lief voor onze portemonnee, zijn de jurken en andere accessoires wel héél fijn om bij weg te zwijmelen. Want let me tell you, de collectie is A-MA-ZING.

Pre-drop

Vanaf 25 mei is de pre-collectie verkrijgbaar op hm.com en op 7 november 2019 wordt de officiële collectie wereldwijd gelanceerd. En bet your butt dat we álles willen hebben.

Hieronder vind je al een groot deel van de pre-drop. Check de site om alle items te zien!

Welk item is jouw favoriet?

H&M

Uitlopende Tulen Jurk €299 H&M

Uhm, wie wil er nu met mij trouwen?!

Kanten korsetjurk €499

Korte top met volants €129 H&M

Rok van zijdechiffon €99 H&M

H&M

Kanten jurk met sleep €499 H&M

H&M

Lange zijden jurk €199 H&M

H&M

Imagine walkin’ in to a party like this.

Tulen jurk met sleep €399 H&M

H&M

Sandaletten €199 H&M

H&M

Tiara met strik €39,99 H&M

LEES OOK:

Beeld: H&M