Het mooie weer laat nog even op zich wachten, maar dat weerhoudt ons er niet van om alvast te fantaseren over hoe de nieuwe eyewearcollectie van Gigi Hadid zal staan op jouw zomersnoetje! Vogue eyewear represents… GIGI HADID X VOGUE EYEWEAR Spring/Summer collectie 2019!

Zonnebrillencollectie

Als topmodel en fasion icon zit Gigi Hadid allesbehalve stil (en verdient ze ook best een lekker zakcentje). Met 46,6 miljoen followers and growing is G een inspiratiebron voor duizenden vrouwen en meisjes including us! Elke outfit van het topmodel is voorzien van een finishing touch a.k.a zonnebril en hoe kan het dan ook anders dat deze powerwoman haar eigen zonnebrillencollectie heeft, in samenwerking met Vogue!

Derde campagne

In 2016 lanceerde het topmodel Gigi Hadid haar eerste samenwerking met Vogue Eyewear. Nu, twee succesvolle jaren later, is het tijd voor collectie nummer 3! En hier is -ie dan eindelijk… De spiksplinternieuwe Spring/Summercollectie 2019.

Gigi Hadid vogue eyewear cosmogirl

gigi hadid x vogue eyewear cosmogirl 2

gigi hadid x vogue eyewear cosmogirl 3

NYC

New York City is dé favo fashionstad van Gigi (maar wie alles over Gigi weet, wist dit natuurlijk al) en ze heeft deze stad dan ook goed gebruikt als inspiratiebron voor haar nieuwe collectie. Elk montuur is door niemand anders dan Gigi herself bedacht, ontworpen én gelabeld met namen als ‘Highline’, ‘SoHo’, en ’23rd ST’. Volgens Gigi legt iedere stijl een moment uit haar leven vast.

 

I want it, I got it!

G’s zonnebrillen kun je online scoren bij verschillende webshops!

 

LEES OOK:

Fotografie: Instagram @Gigihadid / Inez & Vinoodh