Hmkangolmabel

H&M dropt nieuwe collectie met dit iconische merk uit de jaren ’90

H&M lanceert vandaag met niemand minder dan zangeres Mabel de brand-new collectie ‘Kangol x H&M feat. Mabel’! Een collectie die perfect is voor de ‘self made’ generatie: bewust, authentiek en creatief.

Kangol x H&M feat. Mabel

De collectie is geïnspireerd op de streetwear stijl van Mabel en bevat naast Kangol-klassiekers ook twee items die door Mabel zelf ontworpen zijn.

‘Streetwear zit in mijn DNA en Kangol is een legendarisch merk. Het is geweldig om met Kangol en H&M samen te werken en op deze manier mijn creativiteit en 90’s-stijl te kunnen delen’, zegt Mabel over de collectie.

Check ook: CG! interviewde sassy goddess Mabel

Kangolxhm

Mabel ontwierp zelf een opvallende jurk en sneakers voor de collectie. Verder vind je in de nieuwe samenwerking onder andere ook puffer jacks, shirts, vesten, truien, sokken en accessoires met het Kangol logo. Inclusief de famous Kangol bucket hat!

Instagram-filters

Een week voor de lancering van de collectie onthulde Mabel op haar Instagram Stories een nieuwe, interactieve video bij haar nummer Bad Behaviour. Fans kunnen zes exclusieve Instagram-filters gebruiken (die je hier vindt) waarmee ze in hun eigen, unieke versie van de videoclip de hoofdrol spelen. Cool, right?!

De nieuwe Kangol x H&M feat. Mabel collectie is vanaf vandaag te shoppen online en in de winkels van H&M.

Kangolxhm

LEES OOK:

Beeld: H&M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen