to all the boys

H&M komt met een ‘to all the boys’ lentecollectie geïnspireerd op Lara Jean!

Hoewel het de laatste dagen over niets gaat dan over het coronavirus, hebben we toch een lichtpuntje gevonden in deze stressvolle en chaotische dagen. Nu de lente (officieel!) is begonnen hoort daar natuurlijk een nieuwe garderobe bij en bij H&M zit je altijd goed. Zeker nu ze in samenwerking met Netflix een speciale ‘To All the Boys’ collectie uit gaan brengen. Ja, je leest het goed. Binnenkort shop je de outfits van Lara Jean bij H&M!

H&M X To All the Boys

H&M lanceert een speciaal ontworpen lentecollectie voor al de TATBILB-fans en de collectie is geïnspireerd op de kledingstijl van Lara Jean. Deze collectie is niet alleen een love letter aan haar stijl, maar ook aan de lente! Want hoewel we op dit moment misschien niet allemaal naar buiten mogen, gaat de lente gewoon door.

Psst: dit is alles wat we weten over de derde To All The Boys film!

Collectie

Shirtjes met pofmouwen, jurkjes met bloemenprint, rouches en heel veel roze: wij geven je een kleine sneak peek van de collectie…

H&M

H&M

Digitale fanclub

Als kers op de taart lanceert H&M ook nog eens een H&M X To All the Boys fanclub, waar fans van deze film (including us!) digitaal dichterbij de film kunnen komen. Met een speciale filter op Instagram – die je  vind op de IG van H&M – stap je de 3D kamer van Lara Jean binnen en kun je close-up details van de film en de nieuwe H&M-collectie bekijken.

Wanneer kun je de collectie shoppen?

We moeten nog heel even wachten, maar de collectie is sneller verkrijgbaar dan je denkt! 2 april kun je al je favo Lara Jean items scoren. Hebben we toch nog iets leuks om naar uit te kijken in deze onzekere tijden! Ga jij de To All the Boys collectie shoppen? Deel je antwoord met ons op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK:

Beeld: H&M, Instagram @toalltheboysnetflix

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen