O-M-G, de droom van elke Billie Eilish-fan komt morgen uit: H&M lanceert namelijk een volledige merch-collectie van een van de grootste muziekartiesten van dit moment! Even better: bij CG! kun je nu kans maken op een item uit de collectie!

H&M x Billie Eilish

De kleding staat bomvol met het logo van Billie en is gemaakt van duurzaam verkregen materialen. Logisch natuurlijk, aangezien Billie onze super green queen is.

De merch-collectie bestaat uit oversized items die kenmerkend zijn voor haar stijl, waaronder lange, boxy T-shirts, hoodies, sweatshirt jurken, joggers en T-shirt jurken. Allemaal in haar favo kleuren: zwart, crème, lichtgroen en een vleugje neon groen.

Verder zitten er in de collectie ook accessoires, zoals beanies, bucket hats, sokken en een heuptas, allemaal voorzien van het officiële logo van Billie.

‘We zijn enorm enthousiast over deze merchandise collectie met Billie Eilish. Ze is een inspirerende artiest die veel mensen over de hele wereld bewonderen vanwege haar persoonlijke stijl en de empowering manier waarop ze haar persoonlijke waarden deelt. We willen haar fans de kans geven om in haar wereld te stappen en hun persoonlijke stijl te kunnen uiten’, zegt Emily Bjorkheim, H&M’s hoofd van design Divided.

Eerder dit jaar kwam Billie ook met een kledingcollectie uit voor ook haar allerkleinste fans!

billie eilish

Ines Alpha

De bijbehorende campagne en een exclusief Snapchat-filter zijn ontworpen door de 3D- en make-up artiest Ines Alpha. Voor deze lijn heeft zij exclusieve foto’s, video’s en zelfs een supercoole Snapchat-filter ontworpen!

‘De Billie Eilish merch-campagne voor H&M wilde ik verrijken met surrealistische effecten en kleur. De 3D-elementen die terugkomen in de foto’s, video’s en natuurlijk het custom-made Snapchat-filter brengen plezier in de digitale wereld waarin we leven’, vertelt Ines Alpha.

Scan de onderstaande Snapchat code om deze exclusieve filter te unlocken!

billie eilish

Billie Eilish

Billie wie? Heb je onder een steen geleefd en zegt deze naam je nou helemaal niks? Dan moet je zeker even héél snel dit interview met haar bekijken – die ze al drie jaar op een rij heeft gedaan – en haar amazing songs beluisteren. Je bent erna gegarandeerd fan! Billie Eilish brak in 2016 door in de muziekindustrie en is wereldwijd uitgegroeid tot een van de populairste artiesten van dit moment.

In stores

Best news ever: de collectie is vanaf donderdag 19 december (morgen!) al verkrijgbaar in alle H&M winkels met het Divided-concept. Zo kun je je dus zélfs tijdens je kerstdiner als Billie Eilish voelen! Vanaf 2 januari 2020 is de Billie Eilish merch-collectie wereldwijd ook verkrijgbaar op hm.com.

billi eilish

Winactie

Extra leuk: CG! mag onder haar volgers vijf Billie Eilish truien van H&M verloten! Wil jij kans maken? Volg dan deze stappen.

  1. Like de foto hieronder
  2. Volg @cosmogirl_nl op Instagram
  3. Laat in een comment onder de foto weten waarom jij dit item uit de collectie moet winnen
  4. Maak een foto via Snapchat met de coole 3D Billie-filter en plaats deze vervolgens in je Instagram Story of feed met de hashtag #HMconscious en tag @cosmogirl_nl erin.

That’s all! Good luck <3 Winnaars worden via DM bekend gemaakt.

 

LEES OOK:

Beeld: H&M