h&m

H&M opent gloednieuwe ‘experience store’ en it’s AMAZING

De grote H&M winkel op de Dam in Amsterdam wordt al een tijdje verbouwd, maar niemand wist wat er precies aan veranderd zou worden. TOT NU! H&M opent hier namelijk haar eerste ‘experience store’ ever.

Experience store

Het filiaal op de Dam wordt geen gewone H&M, maar krijgt een complete make-over. Op iedere verdieping is iets nieuws te doen: zo kun je er natuurlijk gewoon kleding shoppen, maar zijn er door de hele winkel ook verschillende fotohoekjes te vinden waar je leuke Insta-foto’s kunt maken.

Ben je na een dagje winkelen bekaf? Not a problem! In deze H&M winkel komt namelijk ook een volledig lounge- én gamegedeelte waar je lekker kunt chillen. Ook komt er een aparte beauty-afdeling waar je terecht kunt voor advies en touch-ups. Bovendien komen er verschillende gastoptredens van artiesten en make-up artists.

Er is ook een mega outletwinkel van H&M geopend! Check hier alle info.

Betalen in de paskamer

Naast al deze veranderingen worden er ook een hoop nieuwe paskamers toegevoegd aan de winkel. Blijkt iets in de paskamer jouw droomitem? Dan kun je dáár gelijk je kledingstuk afrekenen! Hoe chill is dat?! Voor H&M members is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van de functie ‘betaal later’.

Wist jij al dat Amazon nu ook een Nederlandse website heeft? Check het hier!

Opening

Het filiaal zal op 21 maart weer feestelijk geopend worden ,met vanaf 10 uur ‘s ochtends verschillende gastoptredens. Ben je een H&M member? Lucky you, je kunt dan namelijk 15 procent korting krijgen op een item naar keuze!

LEES OOK: 

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen