H&M richt #HMLEAGUE op met deze 6 inspirerende girls

H&M, aka één van onze favo fashion winkels, komt met iets super leuks: #HMLEAGUE!

#HMLEAGUE

De #HMLEAGUE bestaat uit zes inspirerende meiden en zullen deze zomer elke maand samen komen op de meest te gekke locaties. Samen met H&M vieren zij sisterhood, fashion & heel veel fun! Elke maand staat in het teken van een ander thema die super belangrijk is, zoals female empowerment. De #HMleague vierde dit thema met een collectie geïnspireerd op de surf & skate cultuur, een cultuur die vaak nog gedomineerd wordt door de man. De #HMleague bewees het tegendeel en ging in super fashionable outfitjes de golven tegemoet tijdens een surf clinic.

GIRLS

De #HMLEAGUE bestaat uit zes girlbosses: Julia, Joann, Rachel, Widya, Romy en Kes. Zeker Joann is een bekende van CG!, die ieder issue haar eigen column heeft. Ook staat ze op de cover van het nieuwe zomer issue!

Check ook: CG!’s interview én covershoot met covergirls Joann, Sophie Ousri en Marthe Woertman

Benieuwd wat de meiden van de #HMLEAGUE allemaal gaan doen? Houd dan vooral hun socials in de gaten! H&M viert iedere maand een onwijs coole collectie gekoppeld aan een belangrijk thema, op de meest bijzondere locaties door heel Nederland.

Zo viert #HMLEAGUE in juni bijvoorbeeld sisterhood en showt de nieuwste H&M Divided outfits op een Instagrammable camping in bohemian sferen. In juli is het vervolgens tijd voor zomer en amazing beachlooks, maar wordt er ook samen plastic geruimd om het strand netjes en schoon te houden. Vervolgens zullen de meiden uit de #HMLEAGUE in augustus de vetste festival outfit lookjes laten zien en is er nog more to come in de tijd erna…

H&M Member

Rachel John, ambassador van H&M, zal bovendien iedere maand via haar kanaal een H&M Member give-away doen! Zo kon je afgelopen mei bijvoorbeeld al kans maken op een surf clinic voor jou en je BFF.

Bron: H&M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen