shirtje

‘Hoe kun je een simpel shirtje leuk stylen, zonder extra dingen erbij aan te doen?’

Prangende vragen over mode en beauty? CG!’s Simone beantwoordt ze allemaal in de rubriek ‘Simone Knows Best’.

Simpel shirtje leuk stylen

‘Oeh, van deze vraag gaat mijn stylistenhart sneller kloppen, want styling zit ‘m zeker niet alleen in het bij elkaar zoeken van mooie items! Het gaat er ook om hóé je je kledingstukken draagt. Een simpel T-shirt kun je op veel manieren dragen. Rol bijvoorbeeld de mouwtjes op voor een wat stoerdere vibe. Knoop je shirtje op of stop de voorkant (of zijkant) met een klein puntje in je broek of rok. Heeft je shirt knoopjes? Draag ‘m eens achterstevoren. Dat is trouwens ook leuk met een bloes!

Ben je meer van de printjes? shop hier dan leuke tropical printjes voor de zomer.

Simpele bloes

Met een simpele bloes kun je trouwens ook alle kanten op. Als je ‘m normaal tot net boven je borst dichtknoopt, probeer ‘m dan eens helemaal dicht te dragen. Staat meteen heel anders! Of laat je bloes tot de helft open en trek ‘m aan één kant off shoulder. De enige regel die in dit geval op stylinggebied geldt, is: speel met je kleding en have fun.

Wist je al dat Simone nu ook haar eigen oorbellen merk heeft? Check ‘m hier!

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • floris
    floris
    Reactie: Niet eraan gedacht dat een simpel bloes op verschillende manieren kunt stylen. Zo zie je dat ik niet creatief genoeg ben. Dank je voor deze artikel. Nu heb ik een wegwijzer om mee te werken :D
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen